Asecos Q-Line

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Asecos Q-Line

Wanneer er brand uitbreekt in een laboratorium of werkplaats, vormen licht ontvlambare chemische vloeistoffen een extra risico. In een brandwerende veiligheidskast van de Asecos Q-Line bergt u deze veilig op. Dit type kast heeft een buitenkant met een brandvertragende werking van 30 to 90 minuten, afhankelijk van het gekozen model. Alleen de brandwerende veiligheidskast uit de Asecos Q-Line met een brandvertraging van 90 minuten voldoen aan de PGS15 normering. Zodra de temperatuur oploopt als gevolg van een brand, sluiten de kastdeuren geheel automatisch.

Asecos Q-Line brandveiligheidskast

Asecos is een van de topmerken op het gebied van veiligheidskasten. Een Asecos Q-line brandveiligheidskast is, in tegenstelling tot de Asecos S-Line modellen, voorzien van een speciale sokkel. Hieronder is ruimte aangebracht waar je met een heftruck onder kunt komen. De opvanglegborden zijn vloeistofdicht uitgevoerd. Aan de onderzijde van de Aseco Q-Line brandveiligheidskast is een bodemopvangbak aangebracht. De uitvoeringen verschillen qua type draaideur (1 of 2) en de afmetingen. Het aantal opvanglegborden en de beschikbare ruimte. Bij VanDoClean vind je daarnaast andere series zoals de:

Asecos Q-Line certificering

De brandwerendheid en beveiliging van een brandveiligheidskast wordt bij de Asecos Q-line middels duidelijke certificering aangegeven. De volgende kenmerken hebben de diverse uitvoeringen gemeen:

  • CS gecertificeerd
  • CE markering overeenkomstig de EN 14727 normen voor laboratorium meubilair
  • De volgende ADR klassen: 3, 4.1, 4.2, 4.3, 5.1, 5.2, 6.1 en 8, volgens actuele regel- en wetgeving (PGS 15, ARAB, CODEX, VLAREM).

Heb je vragen over onze Asecos Q-Line, de certificering en wat daarvan de praktische voordelen zijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij vertellen je graag meer over onze brandwerende veiligheidskasten en overige veiligheidskasten zoals chemicaliënkasten of logen- en zurenkasten.

Asecos S-Line accessoires

Bij VandoClean kunt u ook terecht voor Asecos Q-Line accessoires. Voor een optimale brandveiligheid conform de veiligheidsnormen heb je bijvoorbeeld een afzuigsysteem nodig. Verder kun je kiezen voor diverse andere Asecos Q-Line accessoires, waaronder:

  • Optie 1: 3 opvanglegborden 12 ltr en 1 bodemopvangbak 22 ltr (standaard uitvoering);
  • Optie 2: 4 volledig uittrekbare schuifladen, 5 ltr, draagkracht 25kg;
  • Optie 3: 6 volledig uittrekbare schuifladen, 5 ltr, draagkracht 25kg;
  • Optie 4: Extra opvanglegbord, legbord, inzetrooster, pe inzetbakken;

In onze webshop vindt u een ruim assortiment met oplossingen voor het opslaan van chemicaliën en de middelen om deze veilig op te ruimen.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een Asecos Q-Line bij Vandoclean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. De medewerkers van onze klantenservice geven je graag advies op maat bij de aanschaf van een Asecos Q-line brandveiligheidskasten. Alle modellen uit onze collectie voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast vind je bij ons de extra benodigde accessoires zoals een afzuigsysteem.