Drumtoppers

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Drumtoppers

Tijdens het vullen of legen van een vat kan er altijd een ongelukje gebeuren. Gelukkig is de schade heel goed te overzien wanneer je daarbij drumtoppers gebruikt! Wanneer er vloeistoffen op dit absorptiemateriaal terechtkomen, worden deze direct opgenomen en vormen zo geen gevaar meer. Bij VanDoClean bestel je heel eenvoudig meerdere exemplaren en krijg je de bovenkant van je vaten eenvoudig en snel schoon. Bestel daarom vandaag nog je topkwaliteit drumtoppers online bij ons!

Olie drumtoppers

Sommige stoffen reageren slecht op elkaar of moeten gewoonweg als eerste opgeruimd worden om grote ongelukken te voorkomen. Eén manier om selectief olie en brandstoffen te verwijderen is door speciale olie drumtoppers te gebruiken. Deze nemen gericht alleen de verontreinigen op, zodat incidenten worden voorkomen. Ze absorberen enkel olie en andere brandstoffen! Bespaar op hoge schoonmaakkosten door tijdens het overpompen of -gieten van olie drumtoppers van vanDoClean te gebruiken die hier speciaal voor zijn bedoeld.

Universele drumtoppers

Maakt het je niet uit welke vloeistoffen er dreigen weg te lopen maar wil je de gemorste inhoud van je vaten zo snel mogelijk opruimen? Dan komen onze universele drumtoppers geweldig van pas! Deze nemen olie, chemicaliën en water op en maken reiniging heel gemakkelijk of zelfs overbodig. Uiteraard moet pompen en overgieten van vloeistoffen wel met de hoogste voorzichtigheid gebeuren, maar je vaten zullen nu minder snel overlopen. Naat universele drumtoppers kun je bij VanDoClean ook terecht voor andere lek opvangsystemen, zoals een lekbak. Mocht er toch een overstroming plaatsvinden, dan helpen onze absorptieslangen en -doeken je uit de brand - letterlijk!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom drumtoppers bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je drumtoppers bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!