Bij iedere lekkage is het belangrijk dat je de schade zoveel mogelijk beperkt. Wanneer er sprake is van milieugevaarlijke stoffen is dat zelfs topprioriteit! Hiervoor heb je absorptiemateriaal nodig. Gelukkig biedt VanDoClean volop keuze. Met ons brede assortiment bieden we je alle oplossingen die je maar nodig hebt om schadelijke vloeistoffen op te kunnen ruimen. Hebben oliën of chemicaliën zich verspreid als gevolg van een lekkage? Gebruik dan onze professionele absorptiematerialen!

Absorptiedoeken

Voor iedere vloeistof die snel opgeruimd moet worden kun je op onze absorptiedoeken vertrouwen. Kies uit universele doeken of speciale soorten die specifiek bedoeld zijn voor olie, chemicaliën, water, oplosmiddelen of koelvloeistof. Deze kunnen zelfs op water gebruikt worden, want dat wordt door deze absorptiematerialen niet opgenomen! Zo ga je de gevolgen van lekkage gericht te lijf. Dankzij onze absorptiedoeken ben je de situatie snel de baas, aangezien ze wel 25 keer hun eigen gewicht kunnen opnemen!

Absorptieslangen

Neem altijd het zekere voor het onzekere. Omdat je nooit weet of er ergens op jouw werkvloer een olielekkage of verspilling optreedt, kun je maar beter onze absorptieslangen achter de hand hebben. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Bijvoorbeeld absorptieslangen die geen water opnemen, zelfs niet wanneer die al verzadigd is. Wil je ook gemakkelijk water en/of andere agressieve chemicaliën kunnen verwijderen? Dan raden we je aan te kiezen voor universele absorptieslangen.

Veiligheidsmatten

Niet alleen vloeistoffen moeten worden opgenomen om schade te voorkomen. Ook schokken verdienen jouw aandacht. Daarvoor kun je gebruik maken van onze brede collectie veiligheidsmatten. Die beschermen zowel jouw vloer als zware apparatuur tegen beschadiging, mocht het een en ander onverhoopt ten val komen. De matten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit rubber en daarmee nagenoeg onverwoestbaar. Dankzij de antislip getextureerde toplaag profiteer je ook nog eens van alle grip en bewegingsvrijheid die jij je maar kunt wensen! Kortom, de Veiligheidsmatten van VanDoClean maken jouw werkvloer aanzienlijk veiliger.

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom absorptiemateriaal bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je absorptiemateriaal bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!