Wegdekreiniger

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Wegdekreiniger

Een wegdekreiniger is te gebruiken bij het schoonmaken van olielekkages op wegen of terreinen, waarvan de olierestanten meestal in de berm of een gewoon rioolsysteem terecht komen. Op basis van onder andere citroenzuur heeft AQUAQUICK 2000 een sterk ontvettende werking, waardoor de ondergrond al snel weer vetvrij en dus stroef en veilig zal zijn.

AQUAQUICK 2000 wegdekreiniger

AQUAQUICK 2000 is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van olielekkages op wegen of terreinen waarvan de olierestanten meestal in de berm of een gewoon rioolsysteem terecht komen. Op basis van o.a. citroenzuur heeft AQUAQUICK 2000 een sterk ontvettende werking waardoor de ondergrond al snel weer vetvrij en dus stroef en veilig zal zijn. Maar er is meer: vanwege de unieke (licht zure!) samenstelling worden de (weggespoelde) olierestanten onder invloed van AQUAQUICK 2000 versneld biologisch afgebroken. Hierdoor blijft ook de milieuschade door de olielekkage tot een minimum beperkt! Uiteraard is AQUAQUICK 2000 ook prima toepasbaar voor allerlei andere situaties waar geen riool met een olie- en waterafscheider beschikbaar is. Denk aan de reiniging / ontvetting van verkeersborden en schrikhekken of voertuigen en machines “in het veld”.

Sterk concentraat wegdekreiniger

AQUAQUICK 2000 is een sterk concentraat dat bijvoorbeeld voor het ‘oplossen’ van pure motorolie al minimaal tot 1:50 met water kan worden verdund. Een sterk concentraat heeft logistieke voordelen omdat er minder gewicht en volume hoeft te worden getransporteerd en/of opgeslagen. Voor een economische toepassing is het uiteraard wel van belang dat voor gebruik de juiste (ruime) mengverhouding wordt gehanteerd. Dat kan handmatig of d.m.v. een speciale tussenmenger voor sterk geconcentreerd reinigingsmiddelen. Indien toegepast op de juiste mengverhouding zijn concentraten uiteindelijk meestal goedkoper in gebruik dan reeds (enigszins-) voorverdunde producten die het meeste in omloop zijn. Zie daartoe ook onze versie: AQUAQUICK 2000-V

Wegdekreiniger kopen

Om olielekkages op terreinen of wegen te reinigen, is het verstandig wegdekreiniger te kopen. AQUAQUICK 2000 is een sterk concentraat dat bijvoorbeeld voor het ‘oplossen’ van pure motorolie al minimaal tot 1:50 met water kan worden verdund. Een wegdekreiniger kopen met sterk concentraat heeft logistieke voordelen, omdat er minder gewicht en volume hoeft te worden getransporteerd en/of opgeslagen. Voor een economische toepassing is het uiteraard wel van belang dat voor gebruik de juiste (ruime) mengverhouding wordt gehanteerd. Dat kan handmatig, of door middel van een speciale tussenmenger voor sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen. Indien toegepast op de juiste mengverhouding zijn concentraten uiteindelijk goedkoper in gebruik, dan reeds (enigszins-) voorverdunde producten die het meeste in omloop zijn.

Wat is wegdekreiniger?

Wegdekreiniger is een ontvetter waarmee olielekkages op terreinen of wegen, waarvan de olierestanten meestal in de berm of een gewoon rioolsysteem terecht komen. Wegdekreiniger heeft een ontvettende werking. Hierdoor is de ondergrond snel weer vetvrij. Daarnaast worden vanwege de unieke (licht zure!) samenstelling de (weggespoelde) olierestanten onder invloed van AQUAQUICK 2000 versneld biologisch afgebroken. Hierdoor blijft ook de milieuschade door de olielekkage tot een minimum beperkt. Uiteraard is AQUAQUICK 2000 ook prima toepasbaar voor allerlei andere situaties waar geen riool met een olie- en waterafscheider beschikbaar is. Denk aan de reiniging / ontvetting van verkeersborden en schrikhekken of voertuigen en machines “in het veld”.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Vandoclean heeft een snelle levertijd. Vanuit het centraal gelegen hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand (Noord Brabant) worden dagelijks klanten uit alle bedrijfssectoren beleverd, zoals de industrie, (petro)chemie, laboratoria, transport & logistiek, maar ook ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Meer dan 80% van de producten wordt direct uit eigen voorraad verzonden dus: vandaag besteld = morgen in huis.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product of lek opvangsysteem toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom wegdekreiniger bij Vandoclean kopen?

Wanneer er olielekkages op wegen of terreinen gereinigd moeten worden, kun je een wegdekreiniger bij Vandoclean kopen. De wegdekreiniger AQUAQUICK 2000 van Vandoclean is een sterk concentraat dat bijvoorbeeld voor het ‘oplossen’ van pure motorolie al minimaal tot 1:50 met water kan worden verdund. Deze wegdekreiniger heeft een ontvettende werking. Hierdoor is de ondergrond snel weer vetvrij. Daarnaast worden vanwege de unieke (licht zure!) samenstelling de (weggespoelde) olierestanten onder invloed van AQUAQUICK 2000 versneld biologisch afgebroken. Hierdoor blijft ook de milieuschade door de olielekkage tot een minimum beperkt.