Asecos

15 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Brandwerende veiligheidskast

Wilt u uw gevaarlijke stoffen op een veilige manier opslaan, dan is een brandwerende veiligheidskast de oplossing. Bij VanDoClean bent u dan aan het juiste adres, want wij hebben een breed assortiment aan brandwerende veiligheidskasten die al uw gevaarlijke stoffen veilig opslaan.

Onze brandwerende veiligheidskasten zijn zeer robuust en tussen de wanden van de kast is brandwerende materiaal geplaatst die ervoor moet zorgen dat de veiligheidskast brandwerend is. De meeste kasten bieden minimaal 90 minuten aan bescherming in geval van brand.

OCS is een toonaangevende leverancier, met de verkoop van brandwerende veiligheidskasten voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Onze brandwerende veiligheidskasten worden geleverd met certificaat volgens EN 14470-1

S-LINE (Type 90/30)

De bewezen allrounder: Brandveiligheidsopslagkasten voor de opslag van gevaarlijke stoffen - in verschillende afmetingen en veelzijdige uitrustingsvarianten.

Q-LINE (Type 90/30)

Extreem robuust talent: De brandveiligheidsopslagkast voor de opslag van gevaarlijke stoffen met geïntegreerde transport sokkel, keuze uit zeven frontkleuren, deuren afsluitbaar met vergrendeling statusindicator.

XL-LINE (Type 90)

De gigant: vatenkasten voor de opslag van gevaarlijke stoffen in groot emballage en vaten van 200 liter.

E-LINE

Milieukasten voor opslag van  milieugevaarlijke niet-brandbare stoffen. De milieu-kasten zijn ook verkrijgbaar met een
30 minuten brandwerende opslagbox.

 

cid:image001.jpg@01D1188D.30265950

 

Bekijk hier boven een filmpje van onze ASECOS kwaliteits brandwerende veiligheidskasten

 

Bestel een brandwerende veiligheidskast

Wij hebben een breed assortiment aan brandwerende veiligheidskasten. Een keuze over een brandwerende veilighiedskast is natuurlijk niet snel gemaakt. Vaak kost zo’n kast veel geld en moet prijs en kwaliteit in een goede verhouding zijn.

Nu hebben wij bij de brandwerende kasten foto’s geplaatst waardoor u duidelijk kan zien hoe de kast eruit ziet. Bij elke kast zit een productomschrijving die de belangrijkste kenmerken van de kasten omschrijft.