Absorptieslangen

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Absorptieslangen

Er kan altijd een keer lekkage optreden wanneer je veel met chemicaliën werkt. Om te voorkomen dat je daarvan hinder ondervindt, komen absorptieslangen heel goed van pas. Deze absorptiematerialen nemen de vloeistof op voordat die verdere schade kan veroorzaken. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en hoeveelheden, zodat je voor iedere specifieke situatie altijd de juiste slang tot je beschikking hebt. Zelfs absorptieslangen die blijven drijven zijn bij VanDoClean verkrijgbaar!

Olie absorptieslangen

In ons brede assortiment kun je de meest specifieke absorptiematerialen vinden die je maar nodig hebt. Wanneer het nodig is om alleen olie op te nemen en geen water of andere vloeistoffen, komen onze olie absorptieslangen als geroepen. Deze nemen enkel olie en brandstoffen op, maar geen water. Zo houd je de andere vloeistoffen olievrij. Wanneer één slang niet voldoende is om jouw probleem op te lossen, maak je de olie absorptieslangen met de binders aan weerskanten eenvoudig aan elkaar vast.

Universele absorptieslangen

Wanneer je alle gelekte vloeistoffen wilt opnemen, kun je onze universele absorptieslangen inzetten. Deze absorberen niet alleen water en olie maar ook agressieve chemicaliën. In feite creëer je hiermee een effectieve afbakening. De vloeistoffen worden door de universele absorptieslangen ingesloten en kunnen zich niet verder verspreiden. Intussen kun jij aan de slag met het verhelpen van de lekkage die aan de verspilling ten grondslag ligt.

Welke absorptieslangen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de specifieke situatie en de ernst van het lek. Niet alle absorptieslangen blijven drijven op water, terwijl het nodig kan zijn om oliën of chemicaliën daar uit te verwijderen. Bovendien dien je zelf antwoord te geven op de vraag of je specifieke vloeistoffen eruit wilt filteren of alles in één keer wilt opnemen met universeel absorptiemateriaal. Om lekkage überhaupt te voorkomen raden we je aan om een lek opvangsysteem te implementeren. Zet bijvoorbeeld een lekbak neer onder een vat waarvan de inhoud absoluut niet weg mag lekken. Ook hiervoor ben je bij VanDoClean aan het juiste adres!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom absorptieslangen bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je absorptieslangen bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!