Om gas toegankelijk te maken, wordt het in speciale flessen bewaard. Om te zorgen dat daar geen ongelukken mee gebeuren heb je de juiste manier van gasflessenopslag nodig. Gelukkig is een efficiënte gasflessenkast die aan alle geldende regels voldoet heel gemakkelijk besteld bij VanDoClean. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je altijd zeker bent van voldoende ruimte voor jouw gasflessenopslag!

Gasflessenopslag buiten

In sommige situaties is het handiger of veiliger om je gasflessenopslag buiten in te richten. Ook daar hebben we aan gedacht! Hiervoor heb je een gasflessenberging nodig waarin je maximaal 72 stuks op kunt bergen - afhankelijk van het model. Bovendien vind je in onze uitgebreide afdeling gasflessen handling verschillende houders, stellingen, wagens en pallets om de opslag en het transport nog veiliger aan te pakken. Zo zet je je gasflessenopslag zorgeloos buiten op je terrein.

Gasflessenopslag PGS 15

Zorg ervoor dat jij op jouw werkterrein al je zaakjes op orde hebt, zeker wanneer het gaat om het volgen van de regels met betrekking tot het bewaren van gevaarlijke stoffen. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat ook op jouw terrein de gasflessenopslag aan de PGS 15 richtlijnen voldoet. Zo niet, dan kan in veel gevallen een sanctie worden opgelegd. Oftewel, wanneer een keuringsdienst langskomt, wil je je zaken netjes op orde hebben. Kies daarom voor een vorm van gasflessenopslag die de PGS 15 regels nauwgezet volgt. Die vind je volop bij VanDoClean!

Gasflessenopslag brandwerend

Om het risico op ongelukken nog verder te voorkomen, zorg je ervoor dat je gasflessnopslag brandwerend is. Zeker wanneer je met uiteenlopende soorten apparatuur veel risico loopt op vlammen, vonken en andere situaties die voor brandgevaar zorgen. Gelukkig kun je bij VanDoClean terecht voor gasflessenopslag van verschillende afmetingen. Alle constructies zijn vervaardigd uit gelakt staal en zijn voorzien van brandwerende wanden en daken. Laden en lossen gaat heel gemakkelijk dankzij de vier kraanogen die aan de opslag bevestigd zijn. Ook leeg is het geheel gemakkelijk te verplaatsen. Neem voor nog meer veiligheidsopties een kijkje bij ons brede aanbod aan brandwerende containers voor multifucntionele veilige opslag.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom gasflessenopslag bij VanDoClean kopen?

Gas is nou niet bepaald een katje om zonder handschoenen aan te pakken. Gelukkig weten wij bij VanDoClean precies hoe je met dit potentieel gevaarlijke goedje omgaat! Profiteer van onze ruim 20 jaar ervaring op het gebied van veilige omgang met gevaarlijke stoffen en een breed assortiment vol hoogwaardige producten. Onze expertise houdt bovendien in dat wij jou precies kunnen vertellen welke maatregelen van toepassing zijn op jouw situatie. Bovendien weet je altijd zeker dat alle onderdelen van jouw bestelling voldoen aan de strengste milieu-, veiligheids- en kwaliteitseisen!