Brandwerende containers

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Tijdens een reorganisatie van je bedrijf of een verhuizing is het wel belangrijk dat gevaarlijke stoffen geen risico vormen voor de directe omgeving. In dergelijke gevallen komen de brandwerende containers van VanDoClean als geroepen! Dit is een type opslagruimte dat je als een uitvergrote versie van een brandwerende veiligheidskast kunt zien. Ze vertragen het schadelijk effect van de hitte en de vlammen en sluiten zichzelf af zodra er in de buurt brand uitbreekt. Zo zijn onze brandwerende containers ook als tijdelijke gasflessenopslag in te zetten!

Brandwerende containers 60 minuten

Zodra er brand of een gevaarlijke situatie ontstaat, heb je dankzij onze brandwerende containers 60 minuten om in te grijpen. Dat is doorgaans ruim voldoende tijd ombij calamiteiten de vereiste protocollen op de werkvloer in gang te zetten. De ruimtes bevatten van zichzelf al een ingebouwd afzuigsysteem, waardoor gevaarlijke dampen worden afgevoerd. Bovendien ben je bij VanDoClean altijd verzekerd van brandwerende containers die voor 60 minuten de vlammen buiten de deur houden en ook nog eens voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. Ook die op het gebied van brand, arbeid en milieu!

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom brandwerende containers bij VanDoClean kopen?

Het is belangrijk dat werkzaamheden op de werkvloer veilig kunnen worden uitgevoerd. Daarom is het heel slim om een brandwerende container bij VanDoClean te kopen! Hiermee profiteer je van een uitstekende tijdelijke opslag van je gevaarlijke stoffen die aan alle geldende veiligheidsregels voldoet. Bovendien zijn er ook talloze andere producten en accessoires bij ons verkrijgbaar die bijdragen aan een prettige en veilige werkomgeving!