Op zoek naar biologische ontvetter?

Bij VanDoClean vind u diverse biologische ontvetters. Deze hebben wij voor zowel oppervlakte reiniging als diepte reiniging.

Wat is biologische ontvetter?

De naam zegt het natuurlijk al. Bij lekkage is dit een optimaal middel om het oppervlakte te ontvetten. Bij ons zijn er voor diverse ondergronden ontvetters te krijgen.

Onze Biologische ontvetter voldoen aan alle PGS 15 richtlijnen

Wij vinden het van groot belang dat al onze middelen voldoen aan de strenge PGS 15 richtlijnen. Zo voorkomen wij problemen achteraf en wordt het oppervlak op een juiste manier gereinigd.

Welke oppervlakten kunnen worden ontvet?

Voor diverse ondergronden bieden wij onze biologische ontvetter aan. Elk type oppervlak vraagt een andere aanpak. Hierdoor hebben wij gespecialiseerde producten voor elke ondergrond of oppervlakte. Wat voor types bieden wij allemaal aan?

Voorbereid op vloeistof lekkage

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op vloeistof lekkage is het zeer aan te raden om een spill kit aan te schaffen. Hiermee wordt de lekkage van olie, chemicaliën en dergelijke zo snel mogelijk in de kiem gesmoord.

Vragen over onze ontvetter?

Bent u er nog niet helemaal uit welke biologische ontvetter voor u geschikt is? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van advies wat voor u het meeste geschikt is.