Vatsleutels

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar vatgereedschap als een peilglas en vatensleutel?

Bent u op zoek naar gereedschap voor uw vaten als een peilglas en diverse vatensleutels? Dan bent u bij VanDoClean aan het juiste adres. Wij verkopen diverse vatgereedschappen om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Vatensleutel nodig voor de juiste klus?

Wij hebben drie verschillende type vatensleutels. Deze drie sleutels zijn allemaal van een ander type materiaal gemaakt. Zo hebben wij een type dat gemaakt is van gelakt gietijzer, maar ook van brons en gelakt staal. Al onze vatensleutels zijn geschikt voor de meeste soorten afsluitdoppen voor vaten.

Vatgereedschap als een peilglas

Een peilglas is een aanwijzer welk niveau het betreffende vloeistof heeft. Op deze manier is het eenvoudig te zien hoeveel inhoud het vat nog heeft en het wellicht weer bijgevuld dient te worden. Zo kunt u tijdig rekening houden met dat het vat leeg begint te raken en staat u niet voor onverwachte verrassingen.

Wij leveren uw vatensleutel, peilglas of ander vatgereedschap snel en uit voorraad!

Bestelt u uw peilglas of diverse vatensleutels bij Oil Control Systems heeft u uw bestelling snel op de door u aangegeven locatie. Zo kunt u snel verder met de klus waaraan u aan het werk bent en heeft u niet onnodig oponthoud.

Sla uw vaten veilig op

Naast het nodige gereedschap is het verstandig om een vaten vol met olie of andere chemicaliën veilig op te bergen of te installeren. Plaats een vat altijd op bijvoorbeeld een kunststof of metalen lekbak. Zo voorkomt u onnodige lekkages.

Uw vatgereedschap niet gevonden?

Heeft u het juiste gereedschap niet gevonden? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u alsnog helpen om het juiste gereedschap te vinden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0416-668060 of een ons e-mailen naar: contact