Universele ontvetter

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

AQUAQUICK 2000 SP is een bijna neutrale, universele ontvetter met alle positieve eigenschappen van AQUAQUICK 2000. De universele ontvetter is snel scheidend en is dus geschikt voor lozing via een olie- en waterafscheider.

Universele ontvetter kopen

Om effectief te kunnen ontvetten, is het aan te raden AQUAQUICK 2000 SP universele ontvetter te kopen. Evenals AQUAQUICK 2000 wegdek-ontvetter beschikt de SP versie over dezelfde positieve, milde eigenschappen. De SP versie is echter wel licht alkalisch en daarom snel scheidend en dus beter geschikt voor industriële lozingen via een olie-/waterafscheider. Ook is de ontvetter gebruiks- en huidvriendelijk.

AQUAQUICK 2000 SP

is een bijna  neutrale, universele ontvetter met alle positieve eigenschappen van AQUAQUICK 2000, echter snel scheidend en dus geschikt voor lozing via een olie- en water afscheider. Evenals AQUAQUICK 2000 wegdek-ontvetter beschikt de SP versie over vele bijzondere eigenschappen:

 • Prima ontvettende eigenschappen
 • Sterk concentraat, van 1:20 tot 1:600 te verdunnen
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Gebruiks- en huidvriendelijk (dermatologisch getest)
 • pH-neutraal, niet giftig, niet brandbaar
 • Geen schadelijke dampen bij verhitting
 • Voorkomt en verwijdert kalkaanslag
 • Tast reinigingsapparatuur niet aan
 • Goed scheidend vermogen in olie- en vetafscheiders
 • Onbeperkt houdbaar (vorstvrij opslaan)
 • Geschikt voor de reiniging van gelaatsmaskers en uitruk- / werkkleding!

Door de toevoeging van minerale zouten zijn de eigenschappen van AQUAQUICK 2000 SP nog meer toegespitst op universele ontvetting- en reinigingstoepassingen in fabrieken, garages, onderhoudswerkplaatsen, servicediensten, ontvettingsbaden etc.

AQUAQUICK 2000 SP heeft als  sterk concentraat een pH-waarde van 8,3. In de gemiddelde verdunningsverhouding van 1:50 tot 1:100 is de pH-waarde 7 tot 7,5 ofwel neutraal. Vanwege dit zeer milde karakter is AQUAQUICK 2000 SP absoluut veilig in gebruik. Het middel is niet prikkelend of irriterend en behoefd derhalve ook geen speciale aanduidingen voor verpakking, transport of verwerking.

AQUAQUICK 2000 SP tast ook materialen niet aan. (zoals b.v. corrosievorming door sterk alkalische reinigingsmiddelen op non-ferro metalen). Door de verschillende verdunningen is AQUAQUICK 2000 SP universeel toepasbaar van sterke ontvetter tot algemeen reinigingsmiddel. De verpakkingen en prijzen zijn gelijk aan de ‘standaard’ AQUAQUICK 2000!

Veelgestelde vragen

Wat is universele ontvetter?

Universele ontvetter is snel scheidend en is dus geschikt voor lozing via een olie- en waterafscheider. Door de toevoeging van minerale zouten zijn de eigenschappen van AQUAQUICK 2000 SP nog meer toegespitst op universele ontvetting- en reiniging toepassingen in fabrieken, garages, onderhoudswerkplaatsen, servicediensten, ontvettingsbaden, et cetera. AQUAQUICK 2000 SP heeft als sterk concentraat een pH-waarde van 8,3. In de gemiddelde verdunningsverhouding van 1:50 tot 1:100 is de pH-waarde 7 tot 7,5 ofwel neutraal. Vanwege dit zeer milde karakter is AQUAQUICK 2000 SP absoluut veilig in gebruik. Het middel is niet prikkelend of irriterend en behoeft dus ook geen speciale aanduidingen voor verpakking, transport of verwerking.

Waarvoor gebruik je universele ontvetter?

AQUAQUICK 2000 SP tast materialen niet aan (zoals corrosievorming door sterk alkalische reinigingsmiddelen op non-ferro metalen). Door de verschillende verdunningen is AQUAQUICK 2000 SP universeel toepasbaar van sterke ontvetter tot algemeen reinigingsmiddel. De verpakkingen en prijzen zijn gelijk aan de ‘standaard’. Net als de Evenals AQUAQUICK 2000 wegdek-ontvetter, beschikt de SP versie over vele bijzondere eigenschappen: prima ontvettende eigenschappen, sterk concentraat, van 1:20 tot 1:600 te verdunnen, volledig biologisch afbreekbaar, gebruiks- en huidvriendelijk (dermatologisch getest), pH-neutraal, niet giftig, niet brandbaar, geen schadelijke dampen bij verhitting, voorkomt en verwijdert kalkaanslag, tast reinigingsapparatuur niet aan, goed scheidend vermogen in olie- en vetafscheiders, onbeperkt houdbaar (vorstvrij opslaan).

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Vandoclean heeft een snelle levertijd. Vanuit het centraal gelegen hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand (Noord Brabant) worden dagelijks klanten uit alle bedrijfssectoren beleverd, zoals de industrie, (petro)chemie, laboratoria, transport & logistiek, maar ook ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Meer dan 80% van de producten wordt direct uit eigen voorraad verzonden dus: vandaag besteld = morgen in huis.

Wat zijn de bezorgkosten?

Vandoclean heeft een snelle levertijd. Vanuit het centraal gelegen hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand (Noord Brabant) worden dagelijks klanten uit alle bedrijfssectoren beleverd, zoals de industrie, (petro)chemie, laboratoria, transport & logistiek, maar ook ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Meer dan 80% van de producten wordt direct uit eigen voorraad verzonden dus: vandaag besteld = morgen in huis.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product of lek opvangsysteem toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom universele ontvetter bij Vandoclean kopen?

Om effectief te kunnen ontvetten, is het verstandig de industriële ontvetter AQUAQUICK 2000 bij Vandoclean te kopen. Evenals AQUAQUICK 2000 wegdek-ontvetter beschikt de SP versie van Vandoclean over vele bijzondere eigenschappen, zoals pH-neutraal, niet giftig, en niet brandbaar.