Veilig werken met chemische vloeistoffen vraagt om de nodige voorzorgsmaatregelen. Bij VanDoClean vind je diverse lek opvangsystemen waarmee je de risico’s van lekkage tot een minimum beperkt. Een IBC vat maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om chemische vloeistoffen op te slaan en voor gebruik af te tappen. Daarnaast vind je bij VanDoClean ook lekbakken en opslagdepots. Deze zijn allemaal gecertificeerd voor de relevante toepassingen waarvoor ze ontworpen zijn.

Lekbakken

Lekkage is niet altijd te voorkomen wanneer je chemische vaten opslaat. Door deze op lekbakken te plaatsen voorkom je dat olie en andere chemische vloeistoffen in het milieu of grondwater terechtkomen. Bij VanDoClean vind je ook speciale lekbakken van kunststof. Deze zijn bijzonder geschikt voor het opvangen van bijtende stoffen. In de meeste gevallen is een lekbak met rooster het handigst. Daardoor blijft het vat waaruit de bewuste chemische vloeistof weglekt zo schoon mogelijk. Voor bijzonder grote opslagplaatsen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale lekbak voor werkvloeren. Ook deze bestel je eenvoudig in onze webshop.

Opslagdepots

Om chemische stoffen veilig te bewaren zijn opslagdepots zeer geschikt. Dit zijn speciale kasten met een roldeur, klep of een gewone deur. Ze zijn speciaal ontworpen om vaten in op te slaan en om die reden voorzien van een geïntegreerde lekbak. Wil je naast vaten ook andere soorten verpakkingen opslaan? Dan zijn onze veiligheidskasten wellicht beter geschikt. Bij VanDoclean vind je onder andere opslagdepots van metaal en kunststof voor 2, 3 en 4 vaten of speciaal voor IBC vaten.

Vaten

Wanneer je veel werkt met chemische vloeistoffen in vaten, kies je voor de functionele lek opvangsystemen van VanDoClean. Hierin kun je vaten veilig opslaan zonder dat lekkage direct leidt tot ernstige gevolgen. Naast opslagdepots en losse lekbakken kun je bij ons ook voor een kantelbak of vatenrek terecht. Lekt er per ongeluk toch een chemisch vloeistof uit je vaten weg? Dan kun je terecht bij onze afdeling spill control, spill kits en olieschermen. Wat je ook bestelt, in onze webshop profiteer je niet alleen van een snelle levering uit voorraad, maar bovendien van scherpe prijzen en advies op maat!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product of lek opvangsysteem toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom lek opvangsystemen bij Vandoclean kopen?

VanDoClean is dé expert op het gebied van de veilige opslag van gasflessen, olie en bijtende chemische vloeistoffen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met diverse oplossingen om weggelekte chemische stoffen veilig op te ruimen en af te voeren. Met onze handige oplossingen voorkom je lekkage of de ernstige gevolgen daarvan. Voor vragen over onze producten kun je altijd terecht bij onze deskundige klantenservice!