Opslagdepots

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Wanneer u uw vaten met chemische vloeistoffen bewaart in de daarvoor bestemde opslagdepots bent u altijd voorbereid op lekkage. Een opslagdepot lijkt qua ontwerp op een ruim uitgevallen kast met een gewone deur of roldeur, maar is standaard voorzien van een geïntegreerde lekbak. Wanneer er bijvoorbeeld olie weglekt, wordt deze direct opgevangen zonder verdere schade voor de nabije omgeving. In het ruime assortiment van VanDoClean vindt u zowel opslagdepots van verzinkt staal als van kunststof. Alleen in de laatstgenoemde kunt u naast olie ook veilig vaten met bijtende stoffen opslaan.

Opslagdepots voor 200 liter vat

Bij VanDoClean heb je een ruime keuze wanneer je op zoek bent naar opslagdepots voor een 200 liter vat. De speciale kunststoffen uitvoeringen zijn zeer geschikt voor de opslag van bijtende en gevaarlijke chemische vloeistoffen. Ze zijn gecertificeerd overeenkomstig de eisen van PGS 15, VLAREM, ARAB en Codex. Onze opslagdepots voor een 200 liter vat zijn voorzien van een stevig rooster. Zo kun je er met gemak een pallet onder zetten. In onze webshop kun je daarnaast ook terecht voor andere lek opvangsystemen, waaronder:

Wil je veilig werken? Dan kies je voor een van onze systemen voor de opslag en handling van je chemische vloeistoffen. Tenzij anders aangegeven leveren wij direct uit voorraad. Neem bij vragen contact op met onze deskundige klantenservice. Wij zijn je graag van dienst!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een van onze opslagdepots of overige producten niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een opslagdepot bij VanDoClean kopen?

VanDoClean is als webshop gespecialiseerd in oplossingen voor het veilig werken met gasflessen, olie en overige chemische stoffen. Naast opslagdepots kun je bij ons terecht voor veiligheidskasten, reinigingsmiddelen en absorptiematerialen. Zo voorkom je lekkage en beschik je over de middelen om de ernstige gevolgen van lekkage effectief tegen te gaan. Ook voor specialistisch advies op maat kun je bij ons terecht!