Vatenrek

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Vatenrek

Wanneer je vaten met chemische vloeistoffen veilig en stabiel wilt opslaan of vervoeren, biedt een vatenrek uitkomst. De vaten die je hier oplegt gaan niet rollen of schuiven, zodat de kans op lekkage een stuk kleiner wordt. Bij VanDoClean is een vatenrek verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: als losse vaten steunen die u twee hoog kunt stapelen of als stevig opslagrek waarin je vaten in staande positie kunt plaatsen. Onze vatenrekken zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd voor de toepassingen waarvoor ze ontworpen zijn.

Vatenrek met opvangbak

Lekkage is altijd een potentieel risico wanneer je met chemische vloeistoffen werkt. Een vatenrek met opvangbak voorkomt extra schade voor de omgeving of het grondwater. Het reservoir aan de onderzijde vangt de weggelekte vloeistof op. Het voordeel is dat je jouw werkvloer mooi schoon houdt. Zo verklein je bovendien de kans op ongelukken als gevolg van uitglijden. Wil je liever je vaten op de werkvloer stallen? Dan zijn lekbakken en lekbak werkvloeren een uitstekend alternatief. Deze kunt u bij VanDoClean gemakkelijk samen met een vatenrek met opvangbak bestellen.

Vatenrek 60 liter

Wanneer u een veilig aftapstation wilt inrichten, is een vatenrek van 60 liter een ideale oplossing. Deze is vervaardigd uit verzinkt staal en voorzien van een stalen of opvangbak. De uitvoering met kunststof opvangbak is voor de meeste chemische vloeistoffen geschikt. Deze voldoet aan de eisen conform de PGS 15, VLAREM, ARAB en CODEX normen. De opvangcapaciteit van de bijbehorende lekbak is afhankelijk van het aantal vaten dat je kwijt kunt in het vatenrek van 60 liter. Ook voor andere soorten lek opvangsystemen kunt u bij ons terecht. Bij VanDoClean bestelt u namelijk net zo gemakkelijk:

Vatenrek 200 liter

Een groot en stevig vatenrek voor 200 liter vaten heeft als voordeel dat deze ook geschikt is voor de opslag van kleinere vaten. Om beide formaten aan te kunnen zijn de vatensteunen van het frame voorzien van een handig hoekprofiel. Zoek je een vatenrek van 200 liter dat in zijn geheel te verplaatsen is? Dan adviseren wij om te kiezen voor de uitvoering met heftruckbeugels van verzinkt staal. VanDoClean heeft een groot aanbod vatenrekken direct op voorraad. Daardoor profiteer je van een snelle levering. Voor vragen over de opslag en handling van chemische vloeistoffen kun je terecht bij onze deskundige klantenservice

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht het vatenrek van jouw keuze of een van onze overige artikelen niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een vatenrek bij Vandoclean kopen?

Bij VanDoClean vind je alles wat je nodig hebt om veilig om te gaan met de opslag en handling van chemische vloeistoffen. Bij ons bestel je net zo gemakkelijk veiligheidskannen, nooddouches en diverse handige accessoires voor vaten. Deze worden net als onze vatenrekken direct uit voorraad geleverd. Neem bij vragen contact op met de deskundige medewerkers van onze klantenservice voor advies op maat!