Kantelbakken

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Kantelbak

Chemische vloeistoffen zijn een extra risico wanneer je veilig afval wilt afvoeren. Een kantelbak is hierbij een heel handig hulpmiddel. De uitvoering op wielen kan met één handbeweging gekanteld worden over de as van de bokwielen. Daarnaast vind je bij VanDoClean ook een kantelbak die gemakkelijk door een heftruck kan worden opgepakt. Daarbij werkt het kantelmechanisme net zo eenvoudig maar wel net iets anders. Deze wordt in horizontale positie automatisch vergrendeld. Ontgrendelen doe je door middel van een hefboom met koord. Het koord kan vanaf de bestuurdersplek worden bediend.

Kunststof kantelbak

De meeste kantelbakken zijn ongetwijfeld geschikt voor olieachtige vloeistoffen, maar een kunststof kantelbak is veel ruimer inzetbaar. Deze is namelijk vloeistofdicht en bestand tegen de inwerking van zuren en logen. Bovendien is kunststof kantelbak na gebruik eenvoudig en snel te reinigen. Ook bij andere lek opvangsystemen wordt om die reden gebruik gemaakt van kunststof. Naast een kunststof kantelbak vind je bij VanDoClean ook lekbakken en lekbak werkvloeren van hetzelfde materiaal.

Kantelbak 300 liter

Bij VanDoClean is een kantelbak van 300 liter verkrijgbaar met zowel zwenkwielen als heftruckbeugels. Blauw is de standaardkleur, maar er zijn bij ons nog 3 andere kleuren leverbaar. Dat kan handig zijn wanneer je de door jou bestelde kantelbakken voor verschillende toepassingen wilt gebruiken. Zo kun je voor de kantelbak van 300 liter voor bijtende vloeistoffen een andere kleur kiezen, dan je gebruikt voor bijvoorbeeld olie. Daarmee voorkom je gemakkelijk ongelukken. Voor de meest veilige opslag en handling van chemische vloeistoffen denken wij graag met je mee!

Kantelbak 500 liter

Een krachtpatser is wel zo handig wanneer je dagelijks een grote hoeveelheid grondstoffen of afvalstromen verwerkt. Een kantelbak van 500 liter is leverbaar in dezelfde uitvoeringen als de kantelbakken met een lagere inhoud. Om te voorkomen dat de lading omkiepert is het model met heftrucklepels voorzien van een veermechaniek dat niet verder dan 90° kan kantelen. Verder ligt het zwaartepunt voorbij het scharnierpunt. Hetzelfde geldt niet alleen voor de kantelbak van 500 liter maar ook voor het model met een inhoud van wel 750 liter. Veilig werken doet u met de lek opvangsystemen van VanDoClean.

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht de kantelbak van jouw keuze of een van onze overige artikelen niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een kantelbak bij VanDoClean kopen?

VanDoClean is gespecialiseerd in veilige oplossingen voor de opslag van chemische en brandgevaarlijke vloeistoffen. Onze kantelbakken zijn vervaardigd uit kunststoffen die bestand zijn tegen de inwerking van zuren en logen. Ze zijn stevig en voldoen aan veiligheidseisen die gelden voor de toepassing waarvoor ze ontworpen zijn. Ook voor lekbakken en speciale veiligheidskasten kun je terecht in ons ruime assortiment. De experts van onze klantenservice beantwoorden graag je vragen!