Spill kit

Hoe streng je je arbeidsprocessen en opslagcontainers en -vaten ook bewaakt, er kan helaas altijd iets misgaan. Daarom moet je er ook snel bij zijn wanneer er lekkage optreedt! Dankzij een zogeheten spill kit kun je gelukkig direct ingrijpen. Zo’n set bestaat uit meerdere soorten absorptiemateriaal die je gebruikt om schade aan de omgeving en het milieu zo veel mogelijk in te perken. Zeker in het geval van gevaarlijke stoffen is het belangrijk om te kunne vertrouwen op een degelijk lek opvangsysteem als aanvulling op een spill kit.

Oil spill kit

Ter bestrijding van lekkage heb je de keuze uit meerdere soorten oil spill kits. Onze sets worden vooral ingezet om olie, benzine en diesel op te vangen bij lekkages aan land en op het water. Dus voornamelijk in havens, bestelbussen en vrachtwagens en op scheepswerven zie je ze veel terug. Er zijn verschillende soorten, namelijk:

Weet je niet zeker welke oil spill kit geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact op met de specialisten van VanDoClean!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een spill kit bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je een spill kit bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!