Diversen

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat hebben wij nog meer naast absorptiekorrels?

We hebben een uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen en absorptiemateriaal. Diverse soorten poetspapier, met de daarbij horende dispenserrollen of een handige vloerstandaard voor de papierrollen. Ook van het poetspapier hebben we diverse soorten en kwaliteiten. Zo hebben we 1 laags en 2 laags poetspapier. De 2 laags variant is ook weer een stukje breder dan de 1 laags. Hierdoor heb je minder papier nodig om bijvoorbeeld je handen schoon te krijgen.

Kwaliteit handreiniger voor echt vieze handen

Ga je aan de slag met vloeistoffen als olie? Dan is het fijn om een super goede kwaliteit handreiniger te hebben die ervoor zorgt dat je handen op een goede manier worden schoongemaakt. Dit in combinatie met onze poetsdoeken is een ideale combinatie.

Onze onderhoudsmiddelen zijn een must have

Werk je met stoffen als chemicaliën of olie dan zijn onze onderhoudsmiddelen een must have. Naast al onze absorptieproducten zorgen deze producten voor het reinigingen van uw omgeving. Zo kan u na het reinigen snel door met andere werkzaamheden waarvoor u bijvoorbeeld schone handen nodig heeft.