Brandwerende container

Een 60 minuten brandwerende container kopen of eventueel huren? Dit biedt een goede oplossing als u gevaarlijke stoffen tijdelijk wilt opslaan. Het kan zijn dat door de markt of het nieuwe seizoen u meer gevaarlijke stoffen moet opslaan. Zeker met dit soort stoffen is het belangrijk dat ze goed beveiligd worden, want als er brand uitbreekt kunnen er giftige stoffen vrijkomen. Dan is een brandwerende container zeker wel een uitkomst.

De materialen van onze brandwerende containers worden  van hoogwaardige en kwalitatief goede materialen gemaakt. Wij zorgen dat de containers voldoen aan de veiligheidsnormen die hieraan gestaald zijn. De veiligheidsnormen hebben betrekking tot de brandveiligheid, arbeidsveiligheid en milieuveiligheid bij de containers. Wanneer de container in de brand staat is het de bedoeling dat die 60 minuten brandwerend is. De containers die wij in ons assortiment hebben voldoen aan de veiligheidseisen die worden gesteld, waardoor zij in de toekomst nog een lange tijd mee kunnen. 

Verkoop van brandwerende containers doen wij al 20 jaar in goed overleg met onze klanten en deze brandwerende containers leveren wij naar volle tevredenheid van deze zelfde klanten. Wij leveren 60 minuten brandwerende containers in diverse afmetingen.

Verschillende groottes brandwerende containers

De groottes van de containers worden uitgedrukt in foot. Wij hebben een breed assortiment aan opslagcontainers die variëren van 6 tot 40 ft. De inhoud kan verschillen van 6 tot 90 kubieke meter.