Absorptiekorrels

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Zodra er per ongeluk gevaarlijke vloeistoffen worden verspild of er sprake is van lekkage, gebruik je de topkwaliteit absorptiekorrels van VanDoClean. Deze absorptiematerialen kunnen chemicaliën, zuren, logen, oplosmiddelen en oliën moeiteloos opnemen. Ze bestaan uit granulaten die geen vuillaag achterlaten. Onze absorptiekorrels worden bovendien bij hoge temperatuur gefabriceerd om vloeistoffen nog beter vast te houden. Zodra de korrels op je bedrijfsvloer liggen, is alle kans op uitglijden geweken.

Olie absorptiekorrels

Voor alle gevaarlijke vloeistoffen hebben we de juiste producten om ze op te ruimen. Daarom zit je bij VanDoClean ook nooit op absorptiekorrels verlegen! Alles wat niet door je lek opvangsysteem wordt opgevangen komt in de korrels terecht, die je daarna kunt opruimen. Omdat ze olie bevatten gelden voor absorptiekorrels dat dezelfde protocollen als voor de olie in acht moeten worden genomen.

Absodan absorptiekorrels

Bij ieder ongelukje wil je op de beste kwaliteit reinigingsmiddelen kunnen vertrouwen. Daarom bestel je bij VanDoClean ook Absodan absorptiekorrels! De korrels uit deze verpakkingen zijn tussen de 0.7 en 1 millimeter in omtrek en zijn stofarm. Dankzij de geringe grootte van de deeltjes zijn ze in staat om snel en veel vloeistof in één keer op te nemen. Gebruik je ook nog eens een korreldispenser? Dat is heel verstandig, want daardoor zijn Absodan Plus absorptiekorrels opnieuw te gebruiken!

Absorptiekorrels prijs

Bij VanDoClean betaal je de meest gunstige absorptiekorrel prijs. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger je uit bent! Voor 10 zakken betaal je een vaste prijs per stuk, die heel wat lager komt te liggen wanneer je er bijvoorbeeld 39 of 78 tegelijk aanschaft. Wanneer je vaak van deze absorptiematerialen nodig hebt, is het dus een heel verstandig idee om een voorraadje aan te leggen. Aan de absorptiekorrels prijs zal het bij VanDoClean absoluut niet liggen!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom absorptiekorrrels bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je absorptiekorrels bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!