Veiligheidskast

Een brand kan een groot gevaar voor je omgeving betekenen wanneer er gevaarlijke stoffen in het spel zijn! Die berg je daarom op in een speciale veiligheidskast. Deze vertraagt de invloed van vlammen, temperatuurswisselingen en stroomuitval op de stoffen die in de kast zijn opgeslagen. Hierdoor is het mogelijk om snel op te treden. Denk aan de activatie van het sprinklersysteem of tussenkomst van de brandweer. Zoals de naam al zegt is een veiligheidskast de veiligste manier om gevaarlijke stoffen op te slaan.

Brandwerende veiligheidskast

Bij een brand in je bedrijfspand valt de schade voor personeel en omgeving behoorlijk mee wanneer je over een brandwerende veiligheidskast beschikt. Deze weet de temperatuuropbouw in de kast 30 tot wel 90 minuten af te remmen. De mate van vertraging is afhankelijk per kast. Het wordt nog veiliger wanneer je een betrouwbaar afzuigsysteem op of rond de brandwerende veiligheidskast installeert. Deze verwijdert dampen van gevaarlijke stoffen die mogelijk vrijkomen in geval van brand.

Asecos veiligheidskast

In en rond jouw onderneming wil jij alles tot in de puntjes geregeld hebben. Kies daarom voor een Asecos veiligheidskast - of zelfs meerdere - om kwaliteit in huis te halen waar je op kunt vertrouwen. De expertise en innovatie van dit merk grenzen aan die van VanDoClean zelf, waardoor we deze veiligheidsmaatregelen met trots in ons brede assortiment opnemen! Voor allerlei soorten oplossingen kun je met dit merk uit de voeten. Of je nu logen- en zurenkasten nodig hebt of een model om zorgeloos chemicaliën in op te slaan, Een Asecos veiligheidskast is altijd een aanwinst voor jouw onderneming!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een veiligheidskast bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je een veiligheidskast bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!