Logen- en zurenkasten

Logen- en zurenkast

Zuren en logen vormen een groot risico wanneer ze samenkomen. Een logen en zurenkast is speciaal ontworpen voor de veilige opslag van bijtende stoffen. De kastruimte is verdeeld in meerdere compartimenten of lekbakken. Zelfs wanneer er onverwacht lekkage optreedt, is de kans op een heftige chemische reactie bijzonder klein. Een logen- en zurenkast uit het assortiment van VanDoClean is alleen bedoeld voor chemische vloeistoffen die niet brandgevaarlijk zijn. Voor brandbare stoffen is een brandwerende veiligheidskast weer een betere oplossing. Ook deze kun je in onze webshop bestellen.

SL-line logen- en zurenkast

Door het handige ontwerp is een SL-line logen- en zurenkast van Asecos uitermate geschikt voor bijtende vloeistoffen die niet brandbaar zijn. Zowel de grote als de kleine kasten uit deze serie zijn voorzien van handige schuifplateaus met afneembare lekbak. Daarnaast is er standaard een geïntegreerd beluchtingssysteem aangebracht. De SL-line logen- en zurenkast is volledig GS-getest en voldoet aan de GHS05 normering. De meest uitgebreide uitvoeringen zijn verdeeld in hermetisch gescheiden opslagkamers, zodat de kans op gevaarlijke chemische reacties nog meer wordt beperkt. Van hetzelfde merk vind je bij VanDoclean ook speciale chemicaliënkasten voor andere chemische stoffen.

Logen- en zurenveiligheidskast

Bij VanDoclean vind je eenvoudig een logen- en zurenveiligheidskast die geschikt is voor je opslagruimtes of werkplaats. Je hebt onder andere de keuze uit twee verschillende uitvoeringen: de onderbouwkast of een hoge kast. Alle modellen zijn voorzien van handige deuren met een draaimechanisme die met het cilinderslot eenvoudig kunnen worden afgesloten. Een logen- en zurenveiligheidskast heeft een verstelbare voet om eventuele oneffenheden in de vloer op te vangen. Verder zijn zowel de buitenzijde als het binnenwerk vervaardigd uit stevig plaatstaal. Zoek je daarnaast een brandwerende veiligheidskast met afzuigsysteem? Bekijk dan ons volledige assortiment veiligheidskasten!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom Logen- en zurenkast bij VandoClean kopen?

VanDoClean is de specialist voor elk bedrijf dat veilig chemische materialen wil opslaan. Daarom vind je bij ons niet alleen logen- en zuren kasten maar ook chemicaliënkasten, brandwerende veiligheidskasten, reinigingsmiddelen, absorptiematerialen en spill kits om weggelekte vloeistoffen alsnog veilig op te ruimen. Zo zorg je voor een werkplaats of laboratorium waar iedereen veilig kan werken. Voor vragen kun je terecht bij de deskundige klantenservice van VanDoClean.