Waarom VanDoClean?

Levering uit voorraad 

Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand (Noord Brabant) worden dagelijks onze klanten uit alle bedrijfssectoren, zoals de industrie, (petro)chemie, laboratoria, transport & logistiek, maar ook ziekenhuizen en overheidsinstellingen beleverd. Meer dan 80% van onze producten wordt direct uit eigen voorraad verzonden, dus Vandaag besteld = Morgen in huis.


Grootste assortiment van de Benelux

VanDoClean is al meer dan 20 jaar actief en inmiddels als groothandel uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen de Benelux. Met een breed en diep assortiment, van kwalitatief hoog aangeschreven merken, is VanDoClean in staat om voor bijna ieder probleem de juiste oplossing te bieden.


Advies op maat

Het team van VanDoClean heeft veel ervaring, biedt uitstekende service en de kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten vormen een stevige basis om elk probleem de baas te zijn. Mede door een klant gerichte aanpak isVanDoClean uitgegroeid tot een zeer betrouwbare leverancier. Wij denken met u mee en zoeken samen met u een passende oplossing.


Vrijblijvend en snel een offerte

Bij VanDoClean begrijpen we dat, wanneer u een aanvraag heeft, u niet dagen kunt wachten op een aanbieding. Wij streven ernaar uw aanvraag direct in behandeling te nemen en u nog dezelfde dag een aanbieding te sturen. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren en kunt u snel handelen.


Altijd scherpe prijzen

Onze doelstelling is de snelle levering van hoogwaardige kwalitatieve producten. Door samen te werken met betrouwbare producenten en importeurs over de hele wereld, waarmee wij goede condities overeenkomen, kunnen wij een zéér breed pakket aan calamiteitenartikelen aanbieden voor scherpe prijzen.