Industriële ontvetter

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Industriële ontvetter

Een industriële ontvetter is een handig reinigingsmiddel voor oude en/of hardnekkige olievlekken op onder andere betonvloeren of klinkerbestrating. Olievlekken op opritten, garage- of werkplaatsvloeren door lekkende voertuigen of machines kunnen door middel van industriële ontvetter worden gereinigd. Ook kan industriële ontvetter gebruikt worden voor vet, vuil, koolstof, olie en andere hardnekkige vlekken in talloze toepassingen.

Industriële ontvetter kopen

Om van vet, vuil, koolstof, olie en andere hardnekkige vlekken in talloze toepassingen te verwijderen, is het verstandig om universele ontvetter te kopen. De actieve bestanddelen zijn synthetische reinigingsmiddelen, een organisch oplosmiddel (die tot de vlekken doordringt en deze oplost) en anorganische zouten (voor de reiniging, om verzeping, corrosie tegen te gaan en om het water te ontharden).

Veelgestelde vragen

Wat is industriële ontvetter?

Een industriële ontvetter is een krachtige, wateroplosbare en veilig dieptereiniger, snelreiniger met oplosmiddel, biologisch afbreekbaar en alkalisch ingesteld voor een snelle en efficiënte verwijdering van vet, vuil, koolstof, olie en andere hardnekkige vlekken in talloze toepassingen.

Waarvoor gebruik je industriële ontvetter?

Industriële ontvetter is te gebruiken voor een snelle en efficiënte verwijdering van vet, vuil, koolstof, olie en andere hardnekkige vlekken in talloze toepassingen.  

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Vandoclean heeft een snelle levertijd. Vanuit het centraal gelegen hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand (Noord Brabant) worden dagelijks klanten uit alle bedrijfssectoren beleverd, zoals de industrie, (petro)chemie, laboratoria, transport & logistiek, maar ook ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Meer dan 80% van de producten wordt direct uit eigen voorraad verzonden dus: vandaag besteld = morgen in huis.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product of lek opvangsysteem toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom industriële ontvetter bij Vandoclean kopen?

Om effectief te kunnen ontvetten, is het verstandig industriële ontvetter bij Vandoclean te kopen. De industriële ontvetters hebben een goede werking en zijn daarnaast biologisch afbreekbaar.