Brandwerende gasflessenopslag

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Er bestaan verschillende manieren om gasflessen een veilige plek te geven op jouw werkterrein. Kies bijvoorbeeld voor een brandwerende gasflessenopslag in de vorm van een kast, berging of container. Je hebt de keuze uit verschillende modellen met een hele robuuste metalen deur of juist één van gaas. Neem geen enkel risico en kies de juiste oplossing voor jouw terrein!

Brandwerende gasflessenopslag 60 minuten

Wanneer je op jouw werkvloer zo voorzichtig met je gasflessen om wilt gaan, is een simpele gasflessenkast niet genoeg. Wat je nodig hebt is een brandwerende gasflessenopslag diemet een brandvertragende werking van 60 minuten. Zo krijg je de tijd om veiligheidsmaatregelen te nemen. Tot die tijd hebben vlammen geen invloed op de inhoud van de kast of container. Schrijven de protocollen van jouw bedrijfstak voor dat je een brandwerende gasflessenopslag die 60 minuten bescherming biedt installeert? Bestel die dan bij VanDoClean!

Wanneer heb je een bodem nodig in een gasflessenopslag?

Zodra er sprake is van een zogeheten open gasflessenopslag, is een waterpas bodem zonder geulen en holten vereist. Hierdoor wordt de kans op omvallen van de flessen een stuk lager. Bovendien moet de bodem uit een weerstandbiedend en ondoordringbaar materiaal bestaan. Tot slot is het niet toegestaan dat de bodem lager ligt dan het aangrenzende terrein. Lees de voorschriften grondig na en laat je gasflessenopslag uitgebreid inspecteren voordat je die in gebruik neemt.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom brandwerende gasflessenopslag bij VanDoClean kopen?

Ieder onnodig risico bij het omgaan met gevaarlijke stoffen zoals gas moet worden weggenomen. Maak het terrein van jouw onderneming dan ook volledig veilig door alle elementen voor jouw brandwerende gasflessenopslag bij VanDoClean te kopen!Al onze producten zijn van de juiste keurmerken voorzien om aan alle geldende milieu-, arbeids- en veiligheidseisen te voldoen. Vraag gerust onze experts welke maatregelen en accessoires vereist zijn voor jouw situatie!