Gasflessen handling

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Kies voor VanDoClean om gasflessen handling op de werkvloer gemakkelijk en veilig te maken. Kies bijvoorbeeld uit verschillende stellingen en wagens waarmee je het opstellen in en vervoeren van en naar je speciale gasflessenkast of brandwerende container te vervoeren. Meer nodig voor professionele gasflessen handling? In ons brede assortiment vind je het!

Gasflessenrek

Houd je gasflessen veilig bij elkaar en stabiel door ze in een speciaal gasflessenrek neer te zetten. Deze is bij VanDoClean in meerdere vormen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een gasflessenhouder met beugel en ketting, om te voorkomen dat de flessen in de opslag omvallen. Ook pallets om ze stabiel mee te vervoeren zijn een optie. Welke soort gasflessenrek je ook kiest, je beschikt altijd over een betrouwbare toevoeging voor je gasflessenopslag.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom gasflessen handling bij VanDoClean kopen?

Het verplaatsen en verzekeren van gasflessen moet zorgvuldig gebeuren. Dankzij de handige, stevige en stabiele accessoires van VanDoClean heb je hiervoor de beste hulpmiddelen in handen. Ook andere producten voor een veilige werkomgeving vind je bij ons. Denk aan kasten en containers om je gasflessen binnen en buiten op te kunnen slaan. Deze kun je heel gemakkelijk samen met je betrouwbare producten voor gasflessen handling kopen bij VanDoClean! Bij ons ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossingen die je helpen rekening te houden met alle geldende veiligheidseisen.