Absorptiedoeken

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Een professionele werkvloer vraagt om het beste absorptiemateriaal. Mocht er een lekkage plaatsvinden van water, olie of chemicaliën, dan heb je dus speciale absorptiedoeken nodig. Welke soort jij moet hebben hangt volledig van jouw specifieke situatie af. Gelukkig bevat het ruime assortiment van VanDoClean diverse absorptiedoeken voor de industrie in verschillende uitvoeringen, diktes en hoeveelheden.

Olie absorptiedoeken

Bij VanDoClean kun je terecht voor speciale olie absorptiedoeken. Deze zijn zo ontworpen dat ze zowel op het land als in water bruikbaar zijn. Ze nemen namelijk alleen olie en brandstoffen op. Bovendien blijven onze olie absorptiedoeken drijven, zelfs nadat ze volledig zijn verzadigd. Maak online je keuze uit de verschillende mogelijkheden. Wij hebben namelijk doeken voor je in uiteenlopende formaten! Mochten doeken van 30 x 30 cm niet genoeg zijn, dan kun je altijd voor een maatje groter gaan met 40 x 50 cm.

Absorberend vermogen absorptiedoeken

Van hoe meer lagen we kunnen spreken, hoe groter het absorberend vermogen van absorptiedoeken is. Bij een 1-laags model heb je dus meer exemplaren nodig om de gevolgen van een lekkage weg te poetsen dan wanneer je over een 2-laags doek beschikt. Sterker nog, de beste doeken nemen tot wel 25 keer hun eigen gewicht op! Stel jij hoge eisen aan het absorberend vermogen van absorptiedoeken? Dan ben je bij het brede assortiment van VanDoClean aan het juiste adres!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom absorptiedoeken bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je absorptiedoeken bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!