Lekbak werkvloeren

27 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Lekbak werkvloeren

Wanneer je veel werkt met olie, bijtende middelen en overige vloeistoffen zijn lekbak werkvloeren van VanDoClean een handige aanvulling voor je werkplaats. Je kunt hiermee heel precies een werkgebied afbakenen waar je jouw vloeistoffen veilig kunt aftappen, overpompen of op een andere manier verwerken. Lekbak werkvloeren zijn gemakkelijk te verplaatsen en op de grond te leggen. Ze bestaan feitelijk uit een lekbak met een platte rechthoekige vorm waarover een sterk rooster is gelegd. Eventueel weggelekte vloeistoffen worden daardoor veilig opgevangen in een reservoir. Wanneer je het reservoir tijdig leegt, blijft een lekbak werkvloer altijd klaar voor gebruik.

Lekbak werkplaats

Knoeien is vaak onvermijdelijk wanneer je met chemische vloeistoffen werkt. Met een lekbak in je werkplaats vang je deze op en voorkom je verdere schade aan mens en milieu. Bij VanDoClean vind je daarnaast ook diverse ander lek opvangsystemen die voorzien zijn van een geïntegreerde lekbak, waaronder:

Heb je vragen over jouw lekbak voor de werkplaats of een van onze overige systemen voor opslag en handling van chemische vloeistoffen? Stel ze gerust aan de experts van onze klantenservice!

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een lekbak werkvloer van jouw keuze of een van onze overige producten niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom lekbak werkvloeren bij Vandoclean kopen?

Met onze lekbak werkvloeren voorkom je de nadelige gevolgen van lekkage bij het overgieten of overpompen van chemische vloeistoffen. Deze lekken via het rooster direct door naar het opvangreservoir. Het risico op ongelukjes zoals uitglijden ligt zo een stuk lager. Bovendien heb je in onze webshop een grote keuze uit zowel grote als kleine varianten. Onze lekbakken zijn uit stevig polyethyleen vervaardigd. Deze kunststof is tegen veel verschillende soorten chemicaliën bestand.