Gasflessenkast

20 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Alles heeft een eigen plek nodig maar voor brandgevaarlijke materialen moet je een heel veilige plek hebben. Voor een betrouwbare gasflessenopslag heb je bijvoorbeeld een speciale gasflessenkast nodig. Deze stevige metalen constructies zijn zo ingericht dat schade beperkt blijft zodra er zich een incident voordoet, bijvoorbeeld een brand. Je hebt ruim de tijd om te reageren en je van de situatie meester te maken wanneer zoiets gebeurt. Bovendien biedt VanDoClean je een ruime keuze in afmetingen wanneer je een gasflessenkast uit gaat kiezen. Voor flessen in diverse afmetingen en aantallen is bij ons een perfect model beschikbaar!

Gasflessenkast buiten

Is het wegens de werkzaamheden en de indeling van je werkruimte bijvoorbeeld niet veilig om je gasflessen binnen op te slaan? Geen probleem, dan schaf je gewoon een speciale gasflessenkast voor buiten aan. Dit kunnen zowel gaasboxen als speciale brandwerende containers zijn. Ook hier is het aantal stuks dat je erin op kunt slaan afhankelijk van de grootte. Voor verplaatsing van gasflessen van en naar je gasflessenkast buiten hebben wij verschillende houders, stellingen, wagens en pallets in ons brede assortiment. Neem hiervoor een kijkje in onze uitgebreide gasflessen handling afdeling!

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom gasflessenkast bij VanDoClean kopen?

Neem geen enkel risico bij de opslag van gevaarlijke stoffen zoals gas. Doe dit altijd op de meest verantwoorde manier en houd je daarbij aan alle protocollen! Je bent er zeker van dat alles volgens de regels gaat wanneer je besluit een gasflessenkast bij VanDoClean te kopen. In ons uitgebreide assortiment vind je alle soorten tijdelijke en vaste opslag voor binnen én buiten. Ook weet je altijd zeker dat de producten die wij je verkopen bijdragen aan een veilige en verantwoorde werkomgeving, volgens alle geldende veiligheids-, milieu- en arbeidsnormen.