Asecos S-Line

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Asecos S-Line

Wanneer je brandgevaarlijke chemische stoffen veilig wilt opslaan, kies je voor een brandveiligheidskast uit de Asecos S-Line. Alle modellen zijn voorzien van een buitenkant van geëpoxeerd staal en een binnenzijde met een melamine coating die tegen lichte chemicaliën bestand is. Het is helaas nooit te voorspellen wanneer en of er brand uitbreekt. Daarom is een brandveiligheidskast uit de Asecos S-line standaard voorzien van draaideuren die automatisch sluiten wanneer de warmte in de opslagruimte plotseling sterk stijgt. Zo is het niet per se nodig de kast te sluiten tijdens werkzaamheden.

Asecos S-Line brandveiligheidskast

Afhankelijk van de uitvoering heeft een Asecos S-line brandveiligheidskast een brandvertragende werking van 30 (type 30) of 90 (type 90) minuten. Verder zijn alle modellen voorzien van een verstelbare voet, een aansluitpunt voor de aarding en een ventilatieopening die bij brand automatisch sluit. De veiligheidskasten hebben een vergelijkbare indeling met één of meerdere opvanglegborden en een bodemopvangbak. De diverse modellen van de Asecos S-Line brandveiligheidskast verschillen qua afmeting en qua opslagmogelijkheden. In sommige uitvoeringen is het mogelijk om vaten brandwerend op te slaan. Bij VanDoClean vindt u ook anders series zoals:

Asecos S-Line certificering

Bij VanDoClean vind je uitgebreide informatie over de brandwerende veiligheidskasten uit de Asecos-Line en de certificering. De volgende twee kenmerken gelden voor alle modellen:

  • ADR klassen: 2, 3, 4.1, 4.2, 4.3, 5.1, 5.2, 6.1 en 8, volgens actuele regel- en wetgeving (PGS 15, ARAB, CODEX, VLAREM)
  • Getest en goedgekeurd volgens EN 14470-1, EN 1363-1 en EN 14727 met een brandwerendheid van 90 minuten (type 90) of 30 minuten (type 30).
  • Geschikt voor stoffen volgens de GHS-indeling; GHS 02, GHS 03, GHS 04 (spuitbussen), GHS 05, GHS 06, GHS 07, GHS 08, GHS 09.

Wil je meer weten over onze veiligheidskasten, of de specifiek modellen uit de Asecos S-line en de certificering? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Asecos S-Line accessoires

De omstandigheden en het aantal chemische stoffen kan per laboratorium of werkplaats sterk verschillen. Met onze Asecos S-Line accessoires kies je voor een oplossing op maat. Een brandwerende veiligheidskast functioneert past echt volgens de normen wanneer deze is voorzien van een afzuigsysteem. Ook dat kun je in onze webshop bestellen in diverse uitvoeringen bestellen. Afgezien van de genoemde Acesos- S-Line accessoires, beschik je over de mogelijkheid om een veiligheidskast uit deze serie in te huizen. Wie veilig met chemische stoffen wil werken, kiest voor VanDoClean. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel je veiligheidskast voordelig online!

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een Asecos S-Line bij Vandoclean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Onze medewerkers van de klantenservice geven je graag advies op maat bij de aanschaf van een Asecos S-line brandveiligheidskasten. Alle modellen uit onze collectie voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast vind je bij ons de extra benodigde accessoires zoals een afzuigsysteem.