Asecos XL-Line

Asecos XL-Line

Ondernemen op een industriële werkvloer is een serieuze zaak. Bewaar licht ontvlambare en andere gevaarlijke stoffen dan ook in één van de Asecos XL-Line veiligheidskasten uit het brede VanDoClean assortiment! Hier kun je vaten van verschillende grootte in kwijt, afhankelijk van het model. Ieder model heeft zijn eigen afmetingen, waarvan de grootste wel 155 centimeter breed is. Daarnaast zijn alle kasten in deze reeks voorzien van een handig lek opvangsysteem. Mocht er dus onverhoopt lekkage optreden, dan zullen vloeistoffen meteen door de lekbak worden opgevangen!

Asecos XL-Line brandveiligheidskast

Bij gevaarlijke situaties kun je altijd vertrouwen op de stevigheid van je Asecos XL-Line brandveiligheidskast. Deze heeft een brandwerende functie van 90 minuten, zodat je snel kunt optreden kan worden wanneer er brand uitbreekt. Een andere manier om de effecten van brand tegen te gaan is het installeren van een passend afzuigsysteem bovenop de kast. Alle vrijgekomen dampen worden hierdoor opgevangen en afgevoerd, zodat die geen enkel risico vormen voor medewerkers en andere omstanders. Iedere Asecos XL-Line brandveiligheidskast heeft een buitenkant van geëpoxeerd staal en is van binnen afgewerkt met een lichte-chemicaliënbestendige melamine coating. Bovendien zijn alle modellen GS gecertificeerd en dragen de CE markering overeenkomstig EN 14727 voor laboratoriummeubilair.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom Asecos XL-Line bij VanDoClean kopen?

Veiligheid is op iedere werkvloer essentieel. Zeker wanneer er met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt, moet je kunnen vertrouwen op topkwaliteit voorzieningen waarmee je iedere onverwachte situatie de baas bent. Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied ben je hiervoor bij VanDoClean aan het juiste adres! Wij zijn dan ook hét adres om een Asecos XL-Line brandveiligheidskast te kopen. Uit welke modellen je ook kiest, ze voldoen allemaal aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast hebben wij ook alle nodige accessoires, zoals een afzuigsysteem voor je!