Asecos E-Line

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Asecos E-Line

Gewasbeschermingsmiddelen en andere industriële vloeistoffen kun je niet zomaar ergens stallen wegens gevaar voor de directe omgeving. Daarom moeten dergelijke chemicaliën ook worden bewaard in een speciale Asecos E-Line milieukast. De modellen in deze reeks zijn duurzaam en robuust en opgebouwd volgens een plaatstalen constructie met epoxycoating. Niet iedereen kan zomaar in deze veiligheidskasten komen, aangezien ze zijn voorzien van een cilinderslot.

Let op: de Asecos E-Line kasten zijn niet PSG15 gekeurd. Mocht dat een eis zijn voor ingebruikname, kijk dan even bij onze andere brandwerende veiligheidskasten.

Asecos E-Line veiligheidskast

Bestel bij VanDoClean je Asecos E-Line veiligheidskast om milieugevaarlijke stoffen in op te slaan. Alle modellen bevatten twee draaideuren en zijn voor 30 minuten brandwerend. In die tijd kun je adequaat op iedere dreiging reageren en een uitslaande brand blussen voordat deze veel schade kan aanrichten. Sowieso wordt al vooruit gedacht aan problemen als lekkage in de constructie van een Asecos E-Line veiligheidskast. Deze bevat namelijk al een vloeistofdicht lek opvangsysteem met een inhoud van 20 liter. Aan de bovenkant kan een afzuigsysteem worden aangebracht om gvaarlijke dampen veilig mee af te voeren. Bovendien is de brandveiligheids-opslagbox GS gecertificeerd en CE gemarkeerd, wat overeenkomt met laboratoriummeubilair van de EN 14727 normering.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom Asecos E-Line bij VanDoClean kopen?

Met milieugevaarlijke stoffen moet uiteraard voorzichtig worden omgegaan. Dat begrijpen we bij VanDoClean maar al te goed! Dit is dan ook de reden dat een Asecos E-Line veiligheidskast kopen zo verstandig is wanneer je veel met chemische stoffen werkt. Aan alle veiligheidseisen die voor deze chemicaliën geldt, wordt met de vele modellen in ons brede assortiment ruimschoots voldaan. Maal je omgeving nóg veiliger door ook een afzuigsysteem te installeren.