Asecos ION-Line

Brandveiligheidskasten voor het veilige inpandig opslaan –en laden van Lithium-ion energiedragers!!

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Asecos ION-Line

Lithium-ion accu’s zitten overal: in je smartphone, laptop en andere belangrijke elektronica. Of je ze nu wel of niet actief gebruikt, zorgvuldige omgang is van groot belang. Daarom zijn Asecos ION-Line kasten ontworpen.Batterijen die je naast elkaar bewaart bouwen een hoge energiedichtheid op en kunnen daardoor gemakkelijk instabiel worden, spontaan ontbranden of zelfs ontploffen. Met Asecos ION-line kasten berg je batterijen op in een veilige afgesloten opslagruimte. Een speciale opslagruimte, dus. En dat is wat de Asecos ION-Line veiligheidskasten van VanDoClean je bieden.

Asecos ION-Line brandveiligheidskast

Wanneer er een brand of andere gevaarlijke situatie ontstaat, kun jij vertrouwen op een speciale Asecos ION-Line brandveiligheidskast. Deze heeft een brandwerende werking van 90 minuten. Dat zou je voldoende tijd moeten geven om een brand te blussen en omstanders in veiligheid te brengen. Je hebt bij VanDoClean de keuze uit vier veiligheidsklassen, zodat je heel gemakkelijk een model aanschaft dat aan de veiligheidseisen van jouw werkvloer voldoet. Ook aan een opvangbak en ventilatie is gedacht bij de constructie van dit systeem. Deuren worden afgesloten met een cilinderslot en sluiten bij brand automatisch dankzij een geïntegreerde thermobeveiliging.

Welke Asecos ION-Line brandveiligheidskast je ook kiest, deze voldoet sowieso aan alle normeringen en geldende kwaliteitseisen.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom Asecos ION-Line bij VanDoClean kopen?

Veilige opslag van accu’s is niet vanzelfsprekend. Bij VanDoClean kun je dan ook Asecos ION-Line veiligheidskasten kopen om iedere calamiteit voor te zijn! Automatische beveiliging zorgt dat brand zich niet verder kan ontwikkelen en dus gemakkelijker bestreden wordt. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat de kasten en andere veiligheidsvoorzieningen die je bij ons aanschaft aan alle strenge kwaliteits- en milieueisen voldoet!