Chemicaliënkasten

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Chemicaliënkast

Wilt je gevaarlijke stoffen veilig opslaan? Bestel dan je chemicaliënkast bij VanDoClean! Alle exemplaren uit ons brede assortiment zijn voorzien van een veilige afgrendeling en een vloeistofdichte bodemopvangbak. Je hebt een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen met twee of meer stevige legborden. Deze kunnen indien nodig worden uitgebreid met losse opvangbakken. De diverse modellen van de chemicaliënkast zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Onze standaard chemicaliënkasten zijn alleen bestemd voor niet brandbare materialen, maar ook voor een brandwerende kast kun je terecht in ons ruime assortiment.

Chemicaliënkast Asecos C-line

De robuuste vormgeving in combinatie met het praktische ontwerp is kenmerkend voor een chemicaliënkast uit de Asecos C-line. De meeste modellen zijn voorzien van stevige ligplaten, met als mogelijke uitbreiding uitschuifbare laden met een kunststof opvangbak. Een chemicaliënkast uit de Asecos C-line is standaard voorzien van een vorm van natuurlijke ventilatie. Meerdere modellen bieden bovendien de mogelijkheid tot het plaatsen van een afzuigsysteem of een ventilatiemodule. De chemicaliënkasten zijn bij VanDoClean verkrijgbaar:

    • In meerdere afmetingen
    • Met deuren aan de lange of de korte zijde
    • Met of zonder vensterglas

Behalve de Asecos C-line kun je kiezen voor de Aseco E-line. Deze laatste uitvoering wordt ook wel milieukast genoemd.

Brandwerende chemicaliënkast

Voor de opslag van licht ontvlambare gevaarlijke stoffen heb je een brandwerende chemicaliënkast nodig. Onze brandwerende veiligheidskasten zijn in dat geval de beste oplossing. Deze zijn namelijk voorzien van speciale geïsoleerde wanden en deuren die automatisch sluiten wanneer de omgeving heet wordt. Je herkent de brandwerende chemicaliënkast aan de bodem met opvangbak. Bij VanDoClean vind je makkelijk een hoogwaardige veiligheidskast voor een scherpe prijs! Neem bij vragen contact op met onze deskundige klantenservice.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom een brandwerende chemicaliënkast bij Vandoclean kopen?

VanDoClean is al meer dan 20 jaar dé betrouwbare leverancier voor bedrijven die veel werken met gevaarlijke chemische stoffen. Naast wel- en niet brandwerende chemicaliënkasten vind je bij ons ook logen en zurenkasten of absorptiematerialen om lekkende vloeistoffen op te vangen. Onze deskundige medewerkers geven je graag deskundig advies wanneer je vragen mocht hebben.