Asecos C-Line

11 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Asecos C-Line

Gereedschappen en andere werktuigen bewaar je gewoon achter slot en grendel maar voor chemicaliën bestaan er andere regels. Die sla je op in een Asecos C-Line veiligheidskast van VanDoClean. Deze zijn in verschillende soorten en formaten verkrijgbaar. De ene heeft bijvoorbeeld een draaideur met glasvenster, terwijl de andere variant volledig gesloten is. Soms kun je daar zelfs tussen kiezen wanneer je één specifieke Asecos C-Line kast op het oog hebt. Bovendien is het lek opvangsysteem al ingebouwd.

Asecos C-Line chemicaliënkast

Kies zelf je kleur wanneer jij je Asecos C-Line chemicaliënkast gaat kopen! Dat is erg handig wanneer je meerdere modellen bestelt, zodat de deuren aangeven wat er in de kasten opgeslagen is. Daarnaast heb je de keuze uit varianten met één enkele of juist twee deuren.

Dankzij ventilatieopeningen in de bodem bestaat er al een natuurlijke doorstroom van lucht. Voor extra veiligheid kun je ook nog eens een afzuigsysteem aan de bovenkant van iedere kast koppelen. Zo worden dampen die zich tijdens een incident in je Asecos C-Line chemicaliënkast ophopen veilig afgevoerd.

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom Asecos C-Line bij VanDoClean kopen?

Omdat je veilige opslag van chemicaliën niet voor lief mag nemen. Daar weten wij bij VanDoClean alles van, dankzij meer dan 20 jaar ervaring in het vak! Een Asecos C-Line veiligheidskast bij ons kopen is dan ook zeer verstandig. Dankzij onze expertise op het gebied van veiligheid op de werkvloer kunnen wij jou precies vertellen welk model het beste aansluit bij jouw situatie. Vertrouw op kwaliteit en bestel kasten en andere onderdelen die aan alle milieu-, veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.