Opvouwbare lekbakken

40 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

40 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Opvouwbare lekbakken

Wil je veilig omgaan met olievaten en overige verpakkingen die chemische vloeistoffen bevatten? Plaats er dan opvouwbare lekbakken onder die snel, effectief en gemakkelijk zijn op te zetten. Zo ben je voorbereid op noodgevallen en ongelukjes. Ook bij het repareren en reinigen van machines komen ze namelijk erg goed van pas. Om gemakkelijk van de opgevangen chemische vloeistoffen af te komen gebruik je onze mobiele pompsets. Deze kun je heel eenvoudig met onze opvouwbare lekbakken combineren. Bestel vandaag nog je producten voor de mobiele opvang van je chemische vloeistoffen bij VanDoClean!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product of lek opvangsysteem toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom opvouwbare lekbakken bij VanDoClean kopen?

VanDoClean is de leverancier bij uitstek voor producten die de veiligheid op de werkvloer verhogen. Onze oplossingen zijn praktisch en doeltreffend en weten gevaarlijke situaties te voorkomen of eenvoudig in te dammen. De veelzijdige opvouwbare lekbakken uit ons brede assortiment zijn daar een prachtig voorbeeld van! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.