Mobiele opvang

Waar gewerkt wordt met chemische vloeistoffen kan altijd lekkage optreden. Bij VanDoClean vind je een ruim aanbod oplossingen voor de mobiele opvang van vrijgekomen olie of andere vloeibare chemicaliën. Zo ben je in staat ter plaatse vrijgekomen vloeistoffen over te pompen of in een lekbak op te vangen. Zowel onze verrijdbare als onze opvouwbare lekbakken zijn zeer geschikt om mee te nemen naar de gewenste locatie. Treedt er onverwachts lekkage op? Dan ben je met onze hulpmiddelen voor mobiele opvang altijd voorbereid!

Opvouwbare lekbakken

Wanneer je tijdelijk een vat met chemische vloeistoffen wilt stallen, is het verstandig om schade door lekkage of morsen te voorkomen. Dat kan eenvoudig door je vaten op opvouwbare lekbakken te plaatsen. Als ze uitgevouwen zijn, doen ze qua vorm denken aan een grote tray van karton, maar dan van materialen die tegen chemicaliën bestand zijn. Ter versteviging is er een integraal wandondersteuningssyteem van roestvrij staal aangebracht. Dit gepatenteerde systeem is 30 centimeter diep en sluit bij een hoek van 90° geheel lekvrij. Opvouwbare lekbakken zijn flexibel inzetbaar en zo een nuttige aanvulling op vaste lekbakken en lekbak werkvloeren.

Verrijdbare lekbakken

Vaten met chemische vloeistoffen zijn gemakkelijk te verplaatsen wanneer je gebruik maakt van verrijdbare lekbakken Hierop kun je veilig één of meerder vaten vervoeren. Deze staan nu stevig op het rooster en weglekkende vloeistof wordt netjes opgevangen. Zo hoef je je geen moment zorgen te maken dat er gevaarlijke chemicaliën in de omgeving of het grondwater terechtkomen. De verrijdbare lekbakken van kunststof zijn ook geschikt voor bijtende vloeistoffen. Ook voor meer permanent lek opvangsystemen kun je terecht in het ruime assortiment van VanDoClean.

Mobiele pompsets

Ter plaatse olie of andere chemische vloeistoffen verpompen of aftanken is nooit een probleem met een van onze mobiele pompsets bij de hand. Deze hebben het handzame formaat van een trolley en zijn verkrijgbaar in specifieke uitvoeringen voor onder andere ruitensproeier- en koelvloeistof, Diesel, smeerolie en AdBlue. Weet u niet precies welke van de beschikbare mobiele pompsets geschikt zijn voor uw situatie. Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van VanDoClean. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder!

Wat is de levertijd bij Vandoclean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht jouw product voor de mobiele opvang van chemische vloeistoffen of een van onze overige artikelen niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom mobiele opvang bij Vandoclean kopen?

VanDoClean is gespecialiseerd in veilige oplossingen voor het opvangen van chemische en brandgevaarlijke vloeistoffen. Onze producten voldoen aan veiligheidseisen die gelden voor de toepassing waarvoor ze ontworpen zijn. Mochten er ondanks de door jou genomen voorzorgsmaatregelen toch nog chemische vloeistoffen weglekken? Ook op die situatie ben je goed voorbereid met onze handige spill kits!