Veiligheidsmatten

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Veiligheidsmatten

Zware apparatuur maakt je vloer kwetsbaar. Maar ook je materieel kan schade oplopen wanneer het met veel kracht in aanraking komt met zo’n hard oppervlak. Daarom is het gebruik van veiligheidsmatten zo belangrijk! Hierdoor worden zowel je vloer als je apparatuur beschermd. Dat niet alleen, ze zorgen ook voor veel grip en maken je vloer veiliger om overheen te lopen. De veiligheidsmatten van VanDoClean voldoen aan de strengste voorwaarden en zijn van de meest duurzame materialen gemaakt!

Notrax veiligheidsmatten

Alleen de beste merken komen voor in het brede assortiment van VanDoClean. Daarom zijn wij ook de trotse aanbieders van Notrax veiligheidsmatten! Ze bestaan voor 100% uit topkwaliteit rubber en zijn praktisch onverwoestbaar. Leg er net zo veel naast elkaar als nodig is om het gewenste oppervlak te vullen. Naast Notrax veiligheidsmatten ben je bij ons ook aan het juiste adres voor speciale antivermoeidheidsmatten. Deze bieden eveneens veel grip maar zorgen daarnaast voor een verbeterde bloedcirculatie voor iedereen die er overheen loopt!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom veiligheidsmatten bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je veiligheidsmatten bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!