Olieworsten

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Olieworsten

Om op een goede manier olie uit het water te halen heb je heel speciaal absorptiemateriaal nodig, namelijk een zogeheten olieworst. Deze heeft een hoog absorberend vermogen maar neemt alleen olie en andere brandstoffen op, maar geen water! Je kunt zo veel exemplaren gebruiken als je wilt. Haak meerdere olieworsten aan elkaar vast door middel van de roestvrijstalen ringen en musketonhaken aan de uiteinden. Behalve ter bestrijding van de gevolgen van een lek, kun je ze ook inzetten als een preventief kordon.

Welke olieworsten heb ik nodig?

Dat hang af van de plek waar je de olieworsten wilt gebruiken. Op wateroppervlakken pas je andere modellen toe dan op het land. Denk bijvoorbeeld aan het indammen en opruimen van olie na lekkage op een bedrijventerrein, (openbare) weg of in een gebouw. Daar heb je een speciale soort olieworst voor nodig die zelfs bij regenachtig weer ingezet kan worden. Baseer je bij het uitkiezen dus altijd op de plek waar een lekkage op kan treden om precies het professionele absorptiemateriaal van VanDoClean te kiezen.

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom olieworsten bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je olieworsten bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!