Antivermoeidheidsmat

19 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Antivermoeidheidsmatten

Je hoofd erbij houden is in ieder werkveld belangrijk, maar in de industrie des te meer. Dat is dan ook de reden dat je antivermoeidheidsmatten van VanDoClean op je werkvloer neerlegt. Hierdoor wordt de balans tussen het linker- en rechterbeen verhoogd, wat een bijdrage levert aan het algehele lichamelijke evenwicht. De matten zijn voorzien van ribbels en noppen die voor kleine bewegingen zorgen. Dit stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de antivermoeidheidsmatten hun naam krijgen: ze helpen om vermoeidheid tijdens het werk te voorkomen.

Waarom antivermoeidheidsmatten?

Zoals we hierboven al hebben uitgelegd, helpen antivermoeidheidsmatten je te concentreren op je taken. Bovendien biedt de structuur de nodige grip, wat betekent dat je tegelijk te maken hebt met topkwaliteit veiligheidsmatten. Kortom, ergonomie en comfort worden aanzienlijk verhoogd, terwijl de risico’s juist in aantal afnemen wanneer je de antivermoeidheidsmatten van VanDoClean gebruikt! Deze zijn absoluut onmisbaar als flexibele ondergrond. Bekijk ons brede assortiment en bestel de tegels die het beste bij jouw situatie passen!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van passende oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom antivermoeidheidsmatten bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je antivermoeidheidsmatten bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!