Absorptierollen

22 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Absorptierollen

Ongelukjes kunnen zelfs de beste ondernemer overkomen. Maar het is wel zaak dat je snel actie onderneemt wanneer er een lekkage plaatsvindt of een gevaarlijke stof weglekt! Daarom vind je bij VanDoClean de beste absorptierollen. Dit professionele absorptiemateriaal helpt je om lekkage en verspilling te voorkomen en bestrijden. Per situatie en vloeistof is er een aparte soort verkrijgbaar. We nemen de verschillende rollen onder de loep zodat jij precies welke Absorptierollen jij bij VanDoClean moet bestellen!

Olie absorptierollen

Hoe groter je opslag, hoe groter de gevolgen zijn wanneer je te maken krijgt met lekkage. Daar moet je met je olie absorptierollen dus op inspelen. Met de 1-laags variant kun je prima de gevolgen van kleine ongelukjes overzien. Vindt er een grote lekkage plaats? Dan volstaat alleen een hoger absorberend materiaal. In dat geval ga je niet voor de budget versie maar voor de uit meerdere lagen bestaande olie absorptierollen uit het brede assortiment van VanDoClean.

Universele absorptierollen

Soms maakt het niet eens zo gek veel uit wat er precies is gelekt, maar wel dat het zo snel mogelijk wordt opgeruimd. Dat is een taak voor onze universele absorberende rollen! Waar de exemplaren die zich richten op olie ook echt alleen maar olie opnemen, absorbeer je met deze rollen ook water en chemicaliën. Deze laatste mogen dan niet agressief zijn. Wanneer je met vele verschillende - al dan niet milieubedreigende - vloeistoffen werkt, komen onze universele absorptierollen heel goed van pas.

Welke absorptierollen heb ik nodig?

Dat hangt heel erg af van de soorten en hoeveelheden vloeistof waarmee jij werkt. Plus natuurlijk hoe groot de kans op lekkage is en hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn. In principe kunnen onze absorptierollen voorkomen én genezen. Wil je echter dat een lekkage gemakkelijk en snel onder controle hebben? Overweeg dan om een lek opvangsysteem onder je reservoirs te installeren. Zowel daarvoor als voor de meest professionele absorptiematerialen ben jij bij VanDoClean absoluut aan het juiste adres!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom absorptierollen bij Vandoclean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je absorptierollen bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!