Absorptiekussens

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Absorptiekussen

Grote lekkages vragen om het allerbeste absorptiemateriaal. Waar het probleem ook ligt, onze absorptiekussens kunnen het oplossen. Hun absorberend vermogen wordt versterkt in combinatie met onder andere lekbakken. Hiermee vang je automatisch de vloeistoffen op die uit lekkende vaten afkomstig zijn. Je hebt de keuze uit absorptiekussens van verschillende formaten. En ook qua soorten zijn er diverse mogelijkheden bij VanDoClean!

Olie absorptiekussens

Veel absorberende materialen nemen bijna alle vloeistoffen op, maar dat geldt niet voor olie absorptiekussens. Deze kun je dan ook het beste gebruiken wanneer je ervoor wilt zorgen dat nergens olie achterblijft. Absorptiekussens kunnen alleen olie opnemen en bijvoorbeeld geen water. Je kunt ze binnen of buiten gebruiken, zelfs wanneer het regent. Bovendien blijven ze drijven en nemen zelfs geen water op wanneer ze volledig verzadigd zijn. Bestel bij VanDoClean jouw olie absorptiekussens in de gewenste afmetingen en hoeveelheden.

Universele absorptiekussens

Wil je altijd goed voorbereid zijn op verschillende soorten lekkage, ongeacht de vloeistof die weglekt? Dan komen onze universele absorptiekussens als geroepen! De naam zegt het al, deze nemen alle vloeistoffen op waarmee ze in aanraking komen. Ze hebben een enorm absorptievermogen, tot wel 25 keer hun eigen gewicht. Dankzij onze universele absorptiekussens in diverse groottes heb jij altijd een oplossing op maat voor jouw probleem!

Welke absorptiekussens heb ik nodig?

Dat is volledig afhankelijk van de vloeistoffen die jij op wilt vangen en dus ook waar jij dagelijks mee werkt. Een lekkende kraan heeft iets anders nodig dan een olievat waaruit olie weglekt. Om agressieve chemicaliën, water én olie op te nemen, gebruik je een universeel aborptiekussen. Zoals hierboven reeds is aangegeven, nemen olie absorptiekussens slechts olie op. Ben je toch niet helemaal zeker welke modellen jou het beste uitkomen? Neem dan gerust contact op met de experts van VanDoClean!

Wat is de levertijd bij VanDoClean?

Bij VanDoClean beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij VanDoClean hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met VanDoClean.

Waarom absorptiekussens bij VanDoClean kopen?

Al meer dan 20 jaar is VanDoClean koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je absorptiekussens bij VanDoClean wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij VanDoClean van de scherpste prijzen!