Poetsdoeken en poetspapier

 
Poetslappen in alle soorten en maten

VanDoClean / Absorbit biedt in samenwerking met fabrikanten en importeurs ook een breed pakket aan poetslappen, poetspapier, dispensers etc.

Als basis start dit pakket met een lijn poetsdoeken van afgedankte kleding die wordt gewassen en gesorteerd en vervolgens wordt versneden en verpakt tot bruikbare poetslappen. Dit concept is niet alleen een nuttige vorm van recycling maar leidt ook tot een econimisch herbruikbaar eindproduct. Al na gelang de beoogde toepassing zijn meerdere versies leverbaar:

  • Gekleurde 'interlock' poetslappen per doos of pak à 5, 10 of 25 kg
  • Idem maar dan extra klein gesneden
  • Witte 'Tricot' poetslappen per doos à 10 kg.

Raadpleeg onze catalogus of informeer via 'contact' naar alle versies en prijzen.

Nonwoven doeken

 
Nonwoven doeken (10 kg!)

De absorberende wegwerpdoeken zijn ideaal voor het reinigen van smerige machines of gereedschappen. Deze doeken zijn vanwege de lage prijs prima geschikt voor eenmalig gebruik bij gelekte olie of klodders vet, ook preventief. Na gebruik direct weggooien, 'opgeruimd staat netjes'! Leverbaar als doek (10 kg. doeken van 40 x 40 cm) of op rollen DRC Blauw (conform HACCP, 38 x 30 cm, 700 vel)

Raadpleeg onze catalogus of informeer via 'contact' voor de verschillende versies en prijzen.

Towlers poetsrollen

 
Papierrollen in alle soorten en maten

De "Towlers" poetsrollen vormen een complete papierlijn van degelijke en gebruiksvriendelijke papierrollen. De lijn bestaat uit rollen van 100% cellulose, een gemixte kwaliteit of recyceld papier van 1, 2, 3 of zelfs 4 lagen in wit of blauw. Afhankelijk van de afmeting, papierkwaliteit en het aantal lagen (al dan niet verlijmd) spreken we van 'mini', 'midi' of 'maxirollen' in een 'basic', 'standaard' of 'excellent' kwaliteit.

Afhankelijk van de lengte en breedte worden de rollen per 2 tot 12 stuks verpakt geleverd. Zie onze catalogus voor alle versies en prijzen of informeer naar de mogelijkheden via 'contact'.

Rolhouders en dispensers

 
Boxrolhouder 'midi'

Uiteraard behoren ook de bijbehorende rolhouders voor (poets-) rollen tot ons standaard leveringspakket. Deze lijn bestaat uit boxrolhouders, al dan niet verrijdbare vloerstandaards (evt. met afvalzakhouder) en wandrolhouders. Ook hier geld weer dat u alle versies terug kunt vinden in onze catalogus of aan kunt vragen via 'contact'.