Handreinigers

 
Karwei geklaard? Tijd voor Swarfega!

Swarfega handreinigingsmiddelen staan bekend om hun effectiviteit qua reiniging in combinatie met de huidverzorgende functie. Daardoor worden vervuilingen als olie en vet maar ook drukinkt en diverse verf en lijmsoorten snel 'opgelost' zonder de huid aan te tasten of uit te drogen.

Naast Swarfega zeeppatronen en dispensers hebben wij ook een preventief beschermende crème en de fameuze Black Box handreinigingsdoekjes in ons pakket. Zie onderstaande blokken voor meer details.

Handcleaners en dispensers

 
De nieuwe 4 lt. Global Range dispenser

Hoewel wij alle Swarfega / Deb producten kunnen leveren hebben wij de meest efficiënte handreingers voor werkplaatsen etc geselecteerd als eigen voorraadartikel. Dit betreft o.a.:

  • Orange handcleaner: sterke industriële handreiniger met kunststofkorrel voor vet, olie, drukinkt, verf en lijm. Leverbaar in doos à 4 stuks 4 liter patronen voor de nieuwe Global Range en Megamax dispensers, bestelnr.: 2143
  • Special handcleaner: als Orange handcleaner maar met korrel op natuurlijke basis en extra huidverzorgende toevoegingen als jojoba olie. Deze versie bevat geen oplosmiddelen. 4 x 4 lt. patroon in doos, bestelnr.: 2144
  • De nieuwe Global Range dispenser is 'de opvolger' van de populaire en gebruiksvriendelijke 'Magamax' dispenser. De robuuste ABS / PET behuizing is gemakkelijk te voorzien van 4 liter Orange of Special handzeeppatronen. Eén vulling is voldoende voor 888 handreinigingen! Bestelnr.: 2150

Beschermende handcrème

 
Preventive Protect Universal handcrème

Protect Universal is een beschermende handcrème tegen zowel natte als droge vervuilingen. Deze crème beschermd de huid tegen verontreinigingen als vet, detergenten, verf, inkt, zuren en basen etc. De crème beschermd de huid als een onzichtbare handschoen tegen het indringen van schadelijke stoffen en voorkomt zo irritatie en uitdroging. Dit product is pH neutraal en geheel veilig bevonden in dermatologische tests.

Leverbaar in handige doseerflacon per 12 flacons à 150 ml. in doos, bestelnr.: 2148

Swarfega Black Box

 
Black Box handreinigingsdoekjes

De Swarfega Black Box is een kunststof emmertje met daarin 150 met handzeep geïnpregneerde reinigingsdoekjes.  Met de doekjes die eenvoudig per stuk uit het emmertje worden getrokken is het reinigen van met olie, vet, inkt, lak, put of kit verontreinigde handen een peulenschil. De Black Box is daarmee ideaal op plaatsen waar geen water en zeep voorhanden is. Denk aan reparatiewerkzaamheden 'in het veld', onderhouds- en servicediensten, brandweermensen etc. Het doekje reinigt en verfrist de huid op een hygiënische manier. Extra ingrediënten als glycerine en vochtinbrengers verbeteren de conditie van de huid en werken zelfs preventief tegen het indringen van nieuwe vervuiling!

Leverbaar per 4 emmertjes à 150 doekjes in een doos, bestelnr.: 2140