Multi Industrial sorbents

 
Multi Industrial sorbents

Multi Industrial sorbents zijn speciaal ontwikkeld voor mogelijke lekkages bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Door de zware persing in combinatie met versterkende lagen zijn deze matten en rollen ideaal op plaatsen waar intensief wordt gewerkt. Denk aan een preventieve laag op de werkbank bij het sleutelen aan een motorblok, tandwielkast of versnellingsbak. Dit materiaal pluist niet en neemt eventueel gelekte olie of andere vloeistoffen direct op. Door de grijze kleur vallen lichte verontreinigingen nauwelijks op waardoor de matten langer mee gaan. De Multi-Industrial lijn bestaat o.a. uit matten (in dispenserbox!), rollen en Oil drum matten. Ook zijn diverse 'specials' leverbaar, zie daarvoor de infoblokken hieronder.

Ultra-Sterk en gelamineerde rollen

 
Ultra Sterke rol rondom machine

De 2 zijdig versterkte 'Ultra-Sterke' rollen uit de Multi Industrial lijn zijn met name geschikt als preventieve mat voor een werkbank of machine waar intensief wordt gewerkt en gelopen.  De preventieve laag voelt comfortabel aan en absorbeert lekkende vloeistoffen direct voordat die tot gevaarlijke (gladde) situaties kunnen leiden.

De speciale 'gelamineerde rol' is extra voorzien van een eenzijdig vloeistofdichte laminaatlaag waardoor op de mat gelekte olie of chemicaliën niet kunnen doorlekken in de onderliggende vloer. Hierdoor wordt mogelijke (milieu-) schade dus tot een minimum beperkt!

Milieumat / Motormat

 
De Milieumat, ook wel 'motormat' genoemd!

Bij onderhoudswerk aan motoren, pompen, flenzen etc. is er altijd kans op vloeistoflekkages. Om te voorkomen dat b.v. olie op of zelfs in de ondergrond terecht komt is de Milieumat de ideale oplossing. Deze licht absorberende mat van 100 x 160 cm. is voorzien van een vloeistofdichte laminaatlaag. Lekkende vloeistoffen worden dus geabsorbeert maar de vloer en bodem blijven schoon! De Milieumatten worden geleverd in dozen à 25 stuks.

Rhino Rug Industriële Rol

 
Veilig werken op een droge / schone vloer

De Rhino Rug is een ijzersterke rol die intensief belopen maar ook probleemloos met een heftruck bereden kan worden. Deze rol wordt vaak gebruikt als 'loper' voor de werkbank en andere veel belopen plekken. Deze efficiënte 'vloerbedekking' voelt comfortabel aan absorbeert direct gelekte vloeistoffen. De ondergrond blijft daardoor droog en veilig beloopbaar.

Rhino Rug zelfklevend

 
Rhino Rug > IJzersterk!

De Rhino Rug is ook leverbaar in een zelfklevende versie. Deze versie wordt vaak gebruikt als 'bandenveeg- / droogmat' voor heftrucks en andere voertuigen voor overhead deuren. Vieze natte vloeren in werkplaats of magazijn zijn dan verleden tijd!