Alkalische ontvetters

 

Voor het ontvetten van o.a. vloeren, machines en onderdelen zijn alkalische ontvetters prima geschikt. Deze reinigers op waterbasis zijn ontwikkeld ter vervanging van vluchtige oplosmiddelen als Tri en wasbenzine waarvan inademing en huidcontact niet goed is voor de gezondheid van de gebruiker.

Alkalische ontvetters zijn fosfaatvrij, biologisch afbreekbaar, niet vluchtig en meestal ook niet toxisch. Afhankelijk van de verontreiniging worden deze middelen puur ingezet of maximaal tot 1:10 met water verdund.

Ontvetters 'Normaal' en 'Super'

 

VanDoClean / Absorbit voert 2 versies alkalische ontvetters, t.w.:

Ontvetter Normaal: geschikt voor normale ontvettingstoepassingen, kan afhankelijk van de vervuiling nog 1:10 met water worden verdund.

Ontvetter Super: geschikt voor zwaardere verontreinigingen, puur tot 1:10 toe te passen op vloeren, machines, onderdelen etc.

Beide versies zijn leverbaar in 20 lt. vat of 205 lt. drum. Zie onze catalogus of informeer naar details en prijzen via het tabblad 'contact'.

Let op: vooral non-ferro metalen als aluminium goed naspoelen en drogen ter voorkoming van corrosie. Draag altijd handschoenen en een veiligheidsbril bij de verwerking van alkalische reinigingsmiddelen.

Navigatie

 
U bent hier: Product » Reinigingsmiddelen » Alkalische ontvetters

Neem contact op

 
Klikt u hier om informatie aan te vragen over dit product.