The Rupture Seal Set

 

Ter aanvulling op ons toch al brede pakket aan Spill Control producten introduceerd VanDoClean nu weer een nieuwe aanvulling: the Rupture Seal Set. Deze supersnelle lekafdichtset vormt een zeer efficiënte aanvulling op de reeds bestaande Spill Control producten als de pluggen- en kegelsets, afdichtputty, conische stoppers. En niet te vergeten, de 'grote broer' van de Rupture Seal, de VanDo Lekstopper.

De Rupture Seal Set bestaat uit 3 verschillende handzame lekafdichters waarmee razendsnel gaten van ø 10 tot 50 mm alsmede scheuren tot 12 cm lang in vaten en tanks kunnen worden afgedicht. Het principe is gelijk aan de VanDo Lekstopper: een pal haakt achter de tankwand waarna d.m.v. een tierap-principe het siliconen afdichtkussen tegen het lek in de tankwand wordt getrokken. Binnen enkele seconden is de lekkage gestopt! Het is ook bij dit product weer de eenvoud en snelheid die haar toegevoegde waarde geeft in een breed scala aan lekafdicht opties. Uiteraard is het siliconen afdichtkussen bestand tegen brandstoffen en de meest voorkomende chemicaliën. Zie ook onderstaande demofilm voor meer informatie en extra info onder het tabblad "Producten"> "Spill Control producten" > "Lekafdichtmaterialen"

600 mt. oliescherm voor Italië

 

Ook hebben we onlangs nog 600 mt. oliescherm geleverd aan een ander internationaal opererend bergingsbedrijf. Dat scherm was bestemd ter preventie van olielekkages bij de berging van diverse marineschepen voor de Italiaanse kust. Specificaties: het betreffende oliescherm bestaat uit 24 secties van elk 25 mt. lengte. Die secties zijn onderling koppelbaar tot een totale lengte van 600 mt. of indien gewenst tot een cirkel met een maximale diameter van 190 mt. Het scherm bestaat uit platte foamdrijvers van 25 cm en een met ketting verzwaard zeildoek van 50 cm onder water (draft = 50 cm) Het transport van het hele scherm omvatte 9 pallets met een totaalgewicht van 2.750 kg. 

Oilboom van 300 mt. x 75 cm

 

Aan een groot bergingsbedrijf in de Rotterdamse haven hebben wij een opblaasbare Oilboom op haspel geleverd. Deze 300 mt. lange Oilboom bestaat uit 12 secties van 25 mt. lang en 75 cm hoog. Voor de opslag en het effectief uit- en oprollen is een hydraulisch haspel (2 mt. hoog en 2,65 mt. br.) meegeleverd. Vóór de daadwerkelijke inzet van de Oilboom worden de luchtkamers per sectie opgeblazen d.m.v. een eveneens meegeleverde blower / compressor. Deze Oilboom is daardoor compact qua opslag, snel inzetbaar, beschikt over een groot drijfvermogen en een diepgang van +/- 50 cm. Eventuele olielekkages op open water zijn d.m.v. deze Oilboom nu snel en doeltreffend in te dammen. Daarmee voeden we wederom onze slogan: "We will clean the future"!

VanDo Truck- & Carwash

 

Mede op verzoek van onze afnemers hebben wij een nieuw product geïntroduceerd dat naadloos aansluit bij ons bestaande reinigingsmiddelenpakket, t.w.: VanDo Truck- en Carwash

VanDo Truck- en Carwash is een sterk geconcentreerde autoshampoo met extra toegevoegde was voor een fraaie glans en beschermde laag op de lak van uw auto, bestelbus of truck. VanDo Truck- & Carwash is geschikt voor zowel handmatig gebruik als voor toepassing met HD reinigers en / of professionele wasinstallaties. Verkeersvuil en alle soorten aanslag worden moeiteloos verwijderd terwijl het middel anderzijds volkomen veilig is voor de lak en overige onderdelen.

VanDo Truck- & Carwash is leverbaar in 20 lt. vaten à € 89,- per vat. Een zeer strakke prijs voor ontelbare wasbeurten met extra glans en lakbescherming! (bijmengpercentage 1 - 2%!, ook leverbaar in 60 of 200 vat of 1000 lt. IBC)

Test VanDo Truck- & Carwashversie nu door een literflacon geheel gratis aan te vragen óf bestel meteen een 20 lt. vat met 25% introductiekorting! (20 lt. vat voor € 66,75 ex. btw!) 

VanDo Truck- & CarWash is 100% biologisch afbreekbaar!

 

 

AKTIE: DEB Handzeepdispencer GRATIS

 

Ter introductie van onze nieuwe lijn Swarfega handzepen ontvangt u nu de compleet nieuwe Global Range Dispencer t.w.v. € 49,50 GEHEEL GRATIS bij aankoop van twee dozen* Swarfega 'Orange' en / of Swarfega 'Special' handcleaner. Bij aanschaf van één doos handcleaner ontvangt u de nieuwe dispencer met 50% korting. (dus van € 49,50 voor € 24,75 !)

* Een doos bevat 4 stuks zeeppatronen (inh. 4 lt.) die zeer eenvoudig in de nieuwe Global Range Dispencer worden geplaatst. De dispencer doseert per patroon gemiddeld 888 (!) porties handzeep: effectief, hygiënisch én economisch in gebruik! Kies voor de 'Orange handcleaner' met citrusgeur of voor de nog luxere 'Special handcleaner'. Ook de Swarfega 'Black Box' reinigingsdoekjes en 'Protect' beschermende handcrème behoren tot onze standaard voorraadartikelen.

Zie voor alle specificaties en prijzen van de Swarfega handreinigers onze catalogus op pg. 48-49. Heeft u onze catalogus nog niet ontvangen? Vraag deze dan geheel gratis aan (zie tabblad 'contact') of download eenvoudige en snel de PDF versie via de volgende link: Download hier

 

Vragen?

 

Voor vragen rondom de ontwikkelingen van de VanDoGroep, onze producten en mogelijkheden kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.